x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prince a fost spitalizat de urgenţă, după un concert susţinut în Atlanta

Prince a fost spitalizat de urgenţă, după un concert susţinut în Atlanta

16 Apr 2016   •   10:25
Prince a fost spitalizat de urgenţă, după un concert susţinut în Atlanta

Artistul american Prince a fost spitalizat, vineri, după ce avionul în care se afla muzicianul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, informează nbcnews.com.

Prince, în vârstă de 57 de ani, a fost dus de urgenţă la spital, vineri, potrivit informaţiilor transmise de reprezentantul artistului.

Avionul în care se afla a făcut o oprire neplanificată la Moline, statul Illinois, unde muzicianul a fost tratat gripă şi externat mai târziu, în aceeaşi zi.

Artistul s-a simţit rău, fiind nevoit să-şi anuleze două show-uri în Atlanta, săptămâna trecută. Reprezentantul său a declarat pentru Tmz că starul încă nu se recuperase, când a susţinut joi seară un concert în Atlanta, iar starea sa s-a înrăutăţit după ce a urcat la bordul avionului.

Potrivit surselor, Prince se află acum în casa sa din Minnesota, unde se recuperează.

Născut pe 7 iunie 1958, în Minneapolis, Prince a devenit un fenomen mondial în anii 1980, popularizând muzica funk din Minneapolis, mai ales cu ”Purple Rain” (1984), adesea descris ca unul dintre cele mai bune albume ale tuturor timpurilor.

Materialul discografic a dat şi numele unui film semi-autobiografic, care l-a plasat pe artist în galeria superstarurilor.

Muzicianul, al cărui nume de naştere este Prince Rogers Nelson, şi-a început cariera în 1976 şi a înregistrat, până în prezent, 39 de albume de studio. Printre cele mai cunoscute se află ”Purple Rain” (1984),  ”Diamonds and Pearls” (1991) şi ”Love Symbol Album” (1992). În anii 2014 şi 2015, Prince a lansat câte două albume, fiecare reprezentând o altă abordare, un alt stil. A câştigat şapte premii Grammy şi un trofeu Oscar, obţinut în 1987 pentru coloana sonoră a filmului ”Purple Rain”.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: prince internat in spital