x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prince, Liviu Vasilică, Rednex, Corina Chiriac și Mahala Rai Banda vin la “Te cunosc de undeva!”

Prince, Liviu Vasilică, Rednex, Corina Chiriac și Mahala Rai Banda vin la “Te cunosc de undeva!”

18 Mar 2017   •   09:36
Prince, Liviu Vasilică, Rednex, Corina Chiriac și Mahala Rai Banda vin la “Te cunosc de undeva!”

Aventura magică și totală a transformărilor fabuloase continuă sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat la Antena 1 de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Așadar, sâmbăta aceasta, Anda Adam se va transforma într-o legendă vie a muzicii ușoare românești, Corina Chiriac, și va interpreta “Permiteți”, o melodie compusă de aceasta în anul 1986. Sore candidează la titlul de campioană a serii, cu un travesti de o dificultate vocală extremă, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, iar Alex Vasilache îl va readuce la “Te cunosc de undeva!” pe Liviu Vasilică și va îmbrăca un costum popular pus la dispoziție de chiar fiul rapsodului, Florin Vasilică. Max Dragomir se va transforma în Prince și va cânta hitul “Purple Rain”, care a devenit coloana sonoră a unui film inspirat chiar din viața megastarului, Bianca Sârbu îl va imita pe Daniel Crețu și va cânta chiar alături de colegii solistului de la Mahala Rai Banda, în timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor aduce pe scena show-ului o poveste country celebră, transformați în cei de la Rednex. Ruby va fi Zara Larsson, o doamnă suedeză care a devenit celebră de curând, după ce a câștigat un concurs de talente în țara sa, “Cuza” va încerca să-l imite cât mai bine pe Jason Derulo, deși recunoaște că nu reușește nicicum să se miște asemenea starului care i-a picat la ruletă, iar Biu va fi un personaj care și-a ales numele de scenă pentru a arăta lumii întregi că este foarte mândră de originea ei dominicană, Amara la Negra.

Gala va fi deschisă de vânătorul de talente tinere, Florin Ristei, și trupa sa, FreeStay, care vor veni pe scenă alături de o adolescentă frumoasă cu înclinații muzicale, Katarina Dryer.

Care va fi cea mai bună transformare a serii în opinia juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!