x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Programul festivalului Rock in Rio din Lisabona, modificat în ziua meciului Uruguay-Portugalia

Programul festivalului Rock in Rio din Lisabona, modificat în ziua meciului Uruguay-Portugalia

28 Iun 2018   •   18:06
Programul festivalului Rock in Rio din Lisabona, modificat în ziua meciului Uruguay-Portugalia

Organizatorii festivalului Rock in Rio din Lisabona au anunţat joi modificări ale programului concertelor susţinute de Hailee Steinfeld, Ivete Sangalo şi Paulo Flores în ziua de sâmbătă, 30 iunie, ca urmare a transmiterii televizate a meciului de fotbal Uruguay-Portugalia din optimile Cupei Mondiale din Rusia, relatează EFE. 

Organizatorii au anunţat într-un comunicat că recitalul artistei Hailee Steinfeld, primul din ziua de sâmbătă de pe scena principală, va fi mutat de la ora locală 18.00 (17.00 GMT) la ora locală 16.30. 

Brazilianca Ivete Sangalo va cânta în continuarea acelui concert, de la orele 17.45 (16.45 GMT), pentru a-şi putea încheia recitalul la timp şi pentru a nu se suprapune cu transmiterea partidei de fotbal. Şi concertul artistului angolez Paulo Sousa va fi devansat. În loc de ora 19.00 (18.00 GMT), cum era programat, show-ul va începe la 18.15 (17.15 GMT). 

Principalele două concerte ale zilei de sâmbătă, susţinute de Jessie J şi Katy Perry, nu vor fi afectate şi îşi menţin orarul prevăzut - ora 21.15 (20.15 GMT), respectiv 23.00 (22.00 GMT). 

Organizatorii, care nu au precizat ce se va întâmpla în cazul în care meciul ajunge în prelungiri sau la loviturile de departajare, au subliniat că programul de sâmbătă se va încheia mult după miezul nopţii, la 03.00 (2.00 GMT), cu o oră mai târziu decât de obicei. 

Hailee Steinfeld, Ivete Sangalo şi Paulo Sousa sunt singurii artişti afectaţi de această decizie, ce intervine în cea de-a patra şi ultima zi a festivalului Rock in Rio Lisboa 2018, pentru a nu coincide cu partida dintre Uruguay şi Portugalia de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia. 

Concertele şi activităţile paralele vor fi înlocuite cu retransmiterea în direct a evenimentului, care va putea fi urmărit în direct de pe ecranele instalate în Parcul Bela Vista, gazdă a festivalului.

AGERPRES

×