x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Puya, despre "VIP"-uri

Puya, despre "VIP"-uri

de Oana-Maria Baltoc    |    18 Mar 2010   •   00:00
Puya, despre "VIP"-uri

După succesul pe care l-au avut cu "Change" şi controversatul clip pentru piesa "Sus pe bar", Puya s-a hotărât să lanseze împreună cu MediaPro Music un nou single, intitulat "VIP".



Artistul continuă colaborarea cu George şi Kamelia Hora la acest nou videoclip cu care vor ieşi foarte curând pe piaţă. La fel ca şi pentru "Undeva-n Balkani" şi "Change", artistul a ales să lucreze cu regizorul Marian Crişan, iar filmările s-au desfăşurat într-o singură locaţie, la Studiourile MediaPro din Buftea. Videoclipul este o satiră la adresa aşa-ziselor VIP-uri de la noi din ţară, acesta punând în scenă situaţii penibile şi personaje exagerate, nelipsitul covor roşu sau limuzina albă.

Single-ul "VIP" este extras de pe albumul "Românisme Partea II" şi, la fel ca pe albumul anterior, Puya trage concluzii vis-a-vis de societatea românească, însă de această dată accentul este pus pe nevoia de senzaţional din presa autohtonă, pe pseudovedetele apărute peste noapte din nevoia trusturilor de presă de a obţine audienţă şi pe tendinţa generală de a urmări la televizor subiecte şocante, frivole şi vulgare.

×
Subiecte în articol: muzica