x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rapperul Takeoff din trupa Migos a fost ucis de un „glonț rătăcit”

Rapperul Takeoff din trupa Migos a fost ucis de un „glonț rătăcit”

04 Noi 2022   •   20:42
Rapperul Takeoff din trupa Migos a fost ucis de un „glonț rătăcit”
Sursa foto: Hepta

Rapperul Takeoff din trupa Migos a fost ucis de un „glonț rătăcit”, a anunțat casa sa de discuri într-un comunicat.

Casa de discuri a lui Migos, Quality Control, a postat o declarație pe Instagram în care spune: „Cu inimile frânte și cu tristețe profundă, plângem pierderea iubitului nostru frate Kirsnick Khari Ball, cunoscut în lume ca Takeoff”.

„Violența fără sens și un glonț rătăcit au luat o altă viață din această lume și suntem devastați. Vă rugăm să-i respectați familia și prietenii, în timp ce cu toții continuăm să procesăm această pierdere monumentală”.

Takeoff, cel de-al treilea membru al trupei Migos din care făceau parte și rapperii Quavo și Offset, pe numele real Kirshnik Khari Ball, a fost împușcat fatal marți pe o pistă de bowling în Houston, în jurul orei 2.30 dimineața. Muzicianul în vârstă de 28 de ani, nominalizat la Grammy, a fost declarat mort la fața locului. Alte două persoane aflate acolo au fost împușcate și transportate la spital. Quavo, prezent și el la fața locului, a scăpat fără a fi rănit. Takeoff și Quavo tocmai lansaseră o piesă împreună, numită Messy, cu câteva ore înainte de a pleca la petrecere. Clipul are deja, în trei zile, 7,6 milioane de vizualizări.

Quavo & Takeoff -"Messy"

Șeful poliției din Houston, Troy Finner, a spus că nu vrea să speculeze dacă Takeoff era ținta. El a adăugat: „Pe baza a ceea ce spun oamenii despre el, era foarte respectat, non-violent”.

Poliția a spus că între 40 și 50 de invitați au fost la o petrecere privată când cineva a deschis focul. Când au ajuns, ofițerii au spus că au găsit o mulțime agitată și un bărbat cu o rană de armă la cap sau gât. El a fost declarat mort la fața locului, potrivit BBC.

Alte două persoane, un bărbat de 24 de ani și o femeie de 23 de ani, au fost rănite și au fost transportate la spital cu vehicule private. Nu au fost efectuate arestări.

Takeoff, unchiul său Quavo și vărul său Offset au fondat trupa Migos în 2008. Grupul a pornit inițial sub numele de scenă Polo Club, dar în cele din urmă și-a schimbat numele în Migos. Trupa a lansat primul său proiect, un mixtape intitulat Juug Season, pe 25 august 2011. Au urmat cu mixtape-ul No Label, pe 1 iunie 2012. Grupul, care a primit două nominalizări la Grammy, și-a lansat primul album, Yung Rich Nation, în iunie 2015. Acesta ajuns pe locul 3 în topul Billboard’s Top Rap Albums. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Migos Takeoff rapper