x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Răzvan Mazilu: “Mă consider o vedetă culturală, cu un public fidel şi care se cerne de la sine”

Răzvan Mazilu: “Mă consider o vedetă culturală, cu un public fidel şi care se cerne de la sine”

05 Iun 2013   •   19:02
Răzvan Mazilu: “Mă consider o vedetă culturală, cu un public fidel şi care se cerne de la sine”
Sursa foto: elacraciun.ro

La Teatrul Odeon se întâmplă Şaraiman. Cel mai recent spectacol ce poartă semnătura unui artist absolut: Răzvan Mazilu.
Duminică am avut eu însămi plăcerea să păşesc în universul acestei producţii care reuneşte într-un cadru comun, dansul contemporan şi momentele de stand-up comedy, susţinute impecabil de către Dan Badea, totul pe muzica inegalabilei Romica Puceanu. Am aşteptat cu emoţie apariţia în scenă a lui Răzvan Mazilu. Pentru că marii artişti asta fac: generează emoţie, te trec printr-un noian de stări, te eliberează şi te lasă la final cu o perspectivă mai curată asupra lumii. Sau cum spunea marele Constantin Noica, oamenii mari te fac, din când în când, să plângi. Şaraiman este un spectacol puternic, pe care vă invit sa îl descoperiţi, iar Răzvan Mazilu este, indubitabil, artistul care face mândrie culturii româneşti şi cu care am fost onorată să pot sta de vorbă.

Citiţi un interviu cu Răzvan Mazilu, despre condiţia artistului, despre menire şi dans ca stare de a fi, pe blogul Elei Crăciun - www,elacraciun.ro

×