x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Regulamentul lui Radu Baron! Ce le interzice managerul artiștilor săi

Regulamentul lui Radu Baron! Ce le interzice managerul artiștilor săi

05 Mai 2016   •   14:40
Regulamentul lui Radu Baron! Ce le interzice managerul artiștilor săi
Sursa foto: Radu Baron / Facebook.com

Seriozitatea, pasiunea pentru ceea ce face, dar și exigența, sunt doar câteva calități pe care trebuie să le aibă orice impresar și manager. Iar Radu Baron a demonstrat că este posesorul acestora ceea ce, cu siguranță, l-au ajutat să-și facă un nume în showbiz-ul autohton.

Citeşte şi Radu Baron se extinde! Îşi mai face o trupă mixtă de etno şi una pop

Impresarul nu a întârziat niciodată la vreun eveniment la care a fost cu artiștii săi, muncește cu ei ore bune în studiou, le asigură toată recuzita necesară și nu se abate de la regulamentul de ordine internă al firmei pe care o conduce, care trebuie respectat de orice angajat.

Totul e cât se poate de strict și clar: artistele sale nu au voie să pozeze în reviste pentru bărbați sau indecent, pe paginile lor de socializare, artiștii nu au voie să-și expună viata privată în public și nici să se implice în scandaluri, au interzis să lipsească de la repetiții.

De asemenea, aceștia au obligativitatea să cânte live, sunt amendați dacă își bârfesc colegii de breaslă și dacă întârzie la concerte. Artistele au voie să poarte ținute sexy, dar decente, fără a-și expune părțile intime, iar artiștii care urcă beți pe scenă sunt dați afară și amendați.

”Mi se pare normal să existe o disciplină, iar artiștii consacrați să fie un exemplu pozitiv pentru cei mai tineri, de la care să aibă ce învăța. Acest regulament trebuie respectat, asta și pentru că îmi place să lucrez cu persoane serioase și profesioniste”, a precizat Radu Baron pe marginea acestui subiect.

 

×
Subiecte în articol: radu baron regulament manager artişti