x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rezident Ex, la cerere!

Rezident Ex, la cerere!

de Dana Andronie    |    02 Sep 2013   •   15:15
Rezident Ex, la cerere!

În urma multor solicitări adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în mass- media, Rezident Ex - în colaborare cu I.S.R.R. - va alege oraşele turneului, în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite. Pentru aceasta, fanii rock sunt rugaţi să trimită cererea pe adresa rezidentex@gmail.com, cu titlul  VREAU REZIDENT EX ÎN ORAŞUL MEU. De asemenea, oferta electronică poate să conţină o poză personală sau de grup şi un mesaj video. Cele mai reuşite cereri vor fi incluse în campania de promovare a turneului.
Practic, muzicienii îşi vor face programul în funcţie de fanii lor. Cert este că până la sfârşitul lunii octombrie, Ovidiu Ioncu Kempes, Matthias Lange, Christian Podratzky,
Tavi Iepan, Adi Popescu şi Vali Potra vor avea un turneu de nota zece (şi oraşe)!

Solicitările foarte numeroase de interviuri, apariţiile la posturile de radio şi televiziune, precum şi valul de simpatie manifestat pe bloguri şi site-urile de socializare, dovedesc că Rezident Ex a devenit un brand care se află în continuă creştere.

Lansarea pieselor “ Povestiri din gară” - unul dintre cele mai mari hituri ale rock-ului românesc, compus de Tavi Iepan în anii '80, urmat de succesul piesei “Catedrala sufletului”, precum şi apariţia albumului Alpha în primăvara acestui an, susţin angajamentul şi atitudinea profesională a acestui grup care, paradoxal, are tradiţie şi este totuşi nou.
Ovidiu Ioncu Kempes (ex Cargo), Tavi Iepan (ex Progresiv TM, Cargo, Locatarii, Flying Wood), Christian Podratzky (ex Abra, Pro Musica, Poems For Laila), Matthias Lange de Souza Nunez (ex Sinner, Metalium), Adi Popescu (ex Metamorf, Cargo) şi Vali Potra (Abra, Blazzaj) vă invită să participaţi la o nouă acţiune I.S.R.R. (Institutul Pentru Susţinerea Rock-ului în România).

Câteva gânduri din Rezident Ex

Ovidiu Ioncu Kempes: “Cine ne doreşte cu adevărat ne va avea”

Matthias Lange: “Sunt îndrăgostit de ţara dumneavoastră şi, mai ales, de oameni, de ospitalitatea cu care am fost primiţi de acest public deosebit”

Christian Podratzky : “Aşteptăm mesajele voastre şi, sunt sigur, va fi o întâlnire de excepţie din toate punctele de vedere.”

Tavi Iepan: “Acest turneu, pe lângă întâlnirile <> cu fanii rock va avea şi o componentă de promovare multimedia a unor talente. În curând veţi primi amănunte”

Adi Popescu: “Mă bucur că în turneul din octombrie, pe lângă Alpha, publicul va putea asculta piese noi, la care au participat, de la compoziţie, până la orchestraţie, toţi membrii band-ului”

Vali Potra: “Abia aştept să înceapă turneul, fiecare zi petrecută cu Rezident Ex a fost una plină de viaţă şi întâmplări. Aşa va fi şi în octombrie, sunt sigur”




×