x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna a donat 1,75 milioane $

Rihanna a donat 1,75 milioane $

de Alex Revenco    |    03 Ian 2013   •   07:58
Rihanna a donat 1,75 milioane $
Banii s-au dus la un spital din Insula Barbados
Născută în insula din arhipelagul Antilele Mici, celebra artistă nu uită de unde a plecat. Ea a hotărât să ofere aproape două milioane de dolari spitalului Queen Elisabeth din insulă pentru achiziţionarea de echipamente medicale performante. Asta pentru că, bunica sa, Clara “Dolly” Braithwhite, a murit (vara trecută) de cancer, la New York, unde a fost internată, în Barbados neexistând condiţii de tratament. În week-end-ul de dinainte de Crăciun, Rihanna, împreună cu mama, Monica, şi bunicul, Lionel Braithwhite, au fost la Queen Elizabeth Hospital din Barbados şi au anunţat donaţia. În urma acesteia, secţia de radioterapie a primit numele Clara Braithwaite Centre for Oncology and Nuclear Medicine. Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume. “Unapologetic”, apărut în 2012, a fost primul său album ajuns pe locul 1, promovat de marele hit “Diamonds”. Cu 53 de milioane $ câştigate în 2012, Forbes a plasat-o pe Rihanna pe locul 3 în ierarhia celor mai bine plătite femei din industria muzicală.

DISCURI PENTRU PLAYER
Scott Walker **** Bish Bosch. Al paisprezecelea album de studio al muzicianului american a apărut la începutul lui decembrie la 4AD. A fost descris drept “partea finală a trilogiei” ce cuprinde discurile “Tilt” (1995) şi “The Drift” (2006). Cu o durată de 73 de minute, “Bish Bosch” este cel mai lung album de studio al lui Walker, cel care a debutat în anii ’60, în The Walker Brothers.

Belle and Sebastian **** Write About Love. Este al optulea album de studio al grupului indie pop din Glasgow şi a doua colaborare între Belle & Sebastian şi Tony Hoffer, producător american cunoscut din colaborările avute cu grupuri precum The Kooks, The Thrills, Beck, Supergrass, Air, The Fratellis, Suede. Este de remarcat că Norah Jones apare în piesa “Little Lou, Ugly Jack, Prophet John”.

Antony and the Johnsons **** Swanlights. Este al patrulea album de studio realizat de Antony Hegarty şi colaboratorii săi. CD-ul este însoţit de un art book de 144 de pagini, cu desene, colaje, fotografii şi înscrisuri semnate de Antony, solist britanic, compozitor şi practicant al artelor vizuale. Albumul conţine unsprezece piese, printre care se numără “Fletta”, înregistrată în duet cu Bjork.

×
Subiecte în articol: Rihanna