x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robert Turcescu după Eurovision: Mă simt norocos şi învingător

Robert Turcescu după Eurovision: Mă simt norocos şi învingător

10 Mar 2013   •   13:49
Robert Turcescu după Eurovision: Mă simt norocos şi învingător
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Robert Turcescu, solistul trupei Casa Presei, care s-a clasat pe poziţia a patra în finala selecţiei naţionale a Eurovizion, a declarat că participarea la această competiţie a fost "un vis frumos" şi nu regretă faptul că a intrat în această aventură, informează mediafax.ro.

Robert Turcescu şi Casa Presei au ajuns în finala selecţiei naţionale a Eurovizion cu melodia "Un refren", textul fiind compus chiar de Turcescu.

În clasamentul final, Casa Presei s-ausituat pe a patra poziţie (2 puncte din partea juriului şi 10 puncte la televot).

După finală, Robert Turcescu le-a mulţumit fanilor pe contul său oficial de Facebook. "Dragii mei prieteni, am trăit împreună un vis frumos. A fost o experienţă extraordinară şi nu regret nici măcar o secundă faptul că am intrat în această aventură. Vă mulţumesc pentru suportul vostru, pentru prietenia voastră, pentru dragostea voastră. Mă simt norocos şi învingător. Am cei mai buni prieteni de pe pământ!", a spus Robert Turcescu.

Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.
 

×