x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rolling Stones

Rolling Stones

de Alex Revenco    |    11 Sep 2009   •   00:00
Rolling Stones
Sursa foto: Universal Music/

Anul viitor legendarul grup va intra în studio pentru înregistrarea unui nou album.

Zilele trecute, undercover.com, un site muzical din Australia, a lansat "bomba", potrivit căreia "Charlie Watts a părăsit Rolling Stones". Preluat de mai multe agenţii de presă, zvonul a fost dezminţit imediat de Fran Curtis, purtător de cuvânt al grupului. Comunicatul a fost scurt şi la obiect: "În ciuda unei poveşti inventate care a început să circule, Charlie Watts nu a plecat din Rolling Stones".

MAŞINI DA, CARNET NU
Watts (68 de ani) este la Rolling Stones din 1963 şi chiar dacă nu participă la compunerea pieselor, maniera lui de a cânta la tobe, cu influenţe din jazz, e considerată "cheia" succesului de care se bucură "Cel mai mare grup rock & roll din toate timpurile". Are o importantă contribuţie la design-ul uriaşelor scene pe care a cântat formaţia din 1989 până astăzi şi în concerte, când e prezentată trupa, primeşte cele mai zgomotoase urale din partea publicului. El deţine o impresionantă colecţie de maşini moderne, deşi nu are permis de conducere!

 

Acum ce fac "stoneşii"?
După turneul încheiat în august 2007, cei patru Rolling Stones au intrat în vacanţă. De atunci şi până acum nu s-a auzit mare lucru despre ei, decât câteva apariţii solistice ale lui Keith şi ale lui Ronny sau concertele de jazz susţinute de Charlie şi formaţia sa. Acum Mick pregăteşte împreună cu Keith reeditarea într-o ediţie de lux a celebrului "Exile on Main Street" (1972), considerat de unii specialişti cel mai bun album Rolling Stones. În 2010, Mick, Keith, Ronnie şi Charlie vor intra în studio pentru a "trage" un nou disc, primul după "A Bigger Bang" (2005).

×
Subiecte în articol: muzica rolling stones albu nou