x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Royal Opera House interzice accesul unui spectator PE VIAȚĂ pentru că a huiduit un copil actor

Royal Opera House interzice accesul unui spectator PE VIAȚĂ pentru că a huiduit un copil actor

10 Noi 2022   •   06:00
Royal Opera House interzice accesul unui spectator PE VIAȚĂ pentru că a huiduit un copil actor
Sursa foto: Royal Opera House

Royal Opera House a interzis accesul pe viață unui spectator pentru că a huiduit și a hărțuit un actor de 12 ani în timpul unei producții a operei Alcina de Haendel, scrie BBC.

Copilul de 12 ani, Malakai M. Bayoh, a fost huiduit și i s-a strigat „Prostii!” în timp ce își cânta replicile, marți, în seara premierei, la Londra.

Spectatorii l-au redus la tăcere pe hărțuitor, care a plecat la scurt timp după aceea, și l-au aplaudat zgomotos pe micul actor, Malakai M. Bayoh.

Royal Opera House a transmis că este „îngrozitor” ce s-a întâmplat și l-a lăudat pe tânărul actor pentru interpretarea lui Oberto, care a fost bine primită de critici.

Într-o declarație pentru BBC, un purtător de cuvânt a spus: „Malakai este uimitor de talentat, aducând rolului o interpretare excelentă și o cântare frumoasă - o realizare uriașă pentru un cântăreț atât de tânăr. Din nefericire, în seara de deschidere a spectacolului Alcina a fost prezent un spectator care a perturbat spectacolul și prestația excelentă a lui Malakai. Suntem consternați de faptul că un spectator s-a comportat în acest mod și suntem cu totul alături de Malakai, de distribuție și de echipa de creație a spectacolului Alcina. S-au luat măsuri pentru a ne asigura că spectatorul în cauză nu se mai întoarce la Royal Opera House”.

Bayoh s-a format la Cardinal Vaughan Memorial School. El a fost lăudat de critici pentru prestația sa excelentă în circumstanțe dificile.

Într-o recenzie pentru The Guardian s-a scris: „Alegerea dramatică și emoționantă a lui Jones de a alege un copil alto (Malakhai Bayoh) pentru a cânta băiatul pierdut Oberto a stârnit scandal din partea unei singure persoane, care a fost repede - și pe bună dreptate - înecat în aplauze din partea tuturor celorlalți”.

„Tânărul Malakai M. Bayoh, care își făcea debutul în rolul băiatului Oberto, a fost huiduit în mod rușinos în mijlocul unei arii pe care o cânta cu îndemânare și exuberanță”, scrie și The Telegraph.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: huiduit Royal Opera House acces interzis