x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica S-a clonat Michael Jackson!?

S-a clonat Michael Jackson!?

16 Noi 2009   •   00:00
S-a clonat Michael Jackson!?

Michael Jackson nu poate avea linişte nici după moarte. Mai nou, se vorbeşte despre posibila clonare a fostului rege al muzicii pop. Sub protecţia anonimatului, mai mulţi apropiaţi ai fostului star susţin că acesta şi-a simţit sfârşitul cu câteva luni înainte, moment în care a decis să facă pasul spre clonare. Aceste surse, arată topnews.ru, susţin că Michael a luat decizia tocmai de teama de a nu părăsi definitv această lume!



Conform unor documente declasificate, Michael Jackson şi-a asigurat nemurirea creaţiei prin clonare! Astfel, acele milioane de fani care au avut un adevărat şoc în iunie, când Jackson a murit din cauza unei supradoze, vor avea ocazia să asiste la o spectaculoasă revenire în scenă a starului. Înainte de a muri, Mickael Jackson a reuşit să-şi creeze o clonă care va fi întruchiparea sa virtuală în această lume. Se cunoaşte deja faptul că în 1996 artistul a încheiat un contract cu o companie de profil din SUA, în urma căruia au rezultat nişte scanări ale corpului său pentru ca în momentul în care tehnologia va permite să poată fi realizată o clonă virtuală a sa. Fireşte, după ce el nu va mai trai! Ciudat sau nu, se suţine faptul că acum, după ce starul a decedat, activitatea sa va fi preluată de această clonă! Ea va juca rolul adevăratului Jackson în noi videoclipuri şi filme. Existenţa clonei virtuale a fost dezvăluită de un om de afaceri american, care susţine că este proprietarul ei şi că o va vinde în schimbul a doar un milion de dolari, notează şi portalul femalefirst.co.uk! 

"Imaginea lui Michael este cea de când artistul se afla în floarea vârstei, la 37 de ani, înainte ca operaţiile estetice să-i desfigureze nasul şi să aibă şi alte probleme", om de afaceri anonim care susţine că vrea să vândă clona virtuală a lui Michael Jackson.

×
Subiecte în articol: muzica