x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Să cântăm bine!

Să cântăm bine!

de Alex Revenco    |    19 Noi 2009   •   00:00
Să cântăm bine!

Susţinătorii formaţiei Vama sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 21:30, la Coyote Cafe. Cu acest prilej, Tudor Chirilă & Co. îi provoacă pe fani la un miting pseudoelectoral pentru a-şi manifesta aprecierea faţă de dansurile şi poeziile care au înlocuit în această toamnă platformele electorale.



Concertul din Coyote Cafe va fi primul show Vama, într-o formulă modificată, cu Gelu Ionescu la clape. El a mai colaborat cu Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi în formula Vama Veche, contribuind, de asemenea, la realizarea discului "Fericire în rate". Această schimbare survine în urma faptului că Raul Kusak a ales să se dedice altor proiecte muzicale.

25 ŞI 40 DE LEI
Biletele sunt 40 lei, disponibile la Diverta sau Coyote Cafe. Membrii organizaţiei de tineret a fanilor Vama (elevi şi studenţi) vor beneficia de un preţ preferenţial, 25 lei. Va fi un miting fără discursuri şi aclamaţii, dar cu show exploziv, aşa cum ne-au obişnuit de fiecare dată. Imagini sau clipuri de la "manifestaţiile Vama din teritoriu" sunt disponibile pe www.tudorchirila.blogspot.com.

×
Subiecte în articol: muzica