x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Samaia – The Georgian Legend

Samaia – The Georgian Legend

de Adriana Paduraru Vaduva    |    18 Aug 2009   •   00:00

În perioada 5-18 noiembrie, locuitorii a 12 oraşe din ţară vor putea fi spectatorii unui show grandios de muzică şi dans inspirat din bogata cultură georgiană.



Compania artistică The Georgian Legend revine în România cu producţia Samaia, show ce a avut premiera mondială anul trecut, la Sala Palatului din Capitală. Căldura cu care au fost primiţi de români i-a făcut pe artiştii georgieni să revină cu un turneu prin 12 dintre cele mai importante oraşe ale ţării.

Spectacolele vor avea loc astfel: 5 noiembrie - Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor); Brăila (Teatrul "Maria Filotti", 6 noiembrie); Galaţi (Teatrul Muzical "Nae Leonard", 7 noiembrie); Iaşi (Casa de Cultură a Studenţilor, 8 noiembrie); Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor, 9 noiembrie); Cluj-Napoca - Casa de Cultură a Studenţilor, 11 noiembrie); Timişoara (Sala Capitol, 12 noiembrie); Alba-Iulia (Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 noiembrie); Braşov (Teatrul Dramatic "Sică Alexandru", 14 noiembrie); Ploieşti (Casa de Cultură a Sindicatelor, 15 noiembrie); Craiova (Teatrul Naţional "Marin Sorescu", 17 noiembrie) şi Bucureşti (Sala Palatului, 18 noiembrie).

FORŢĂ ŞI ENERGIE
Samaia - The Georgian Legend este un spectacol cu muzică live, în care pot fi admiraţi interpreţi de cel mai înalt nivel artistic, costume speciale, dar şi dansatori senzaţionali care îmbină paşii de dans specifici muzicii georgiene cu cele mai dificile elemente de acrobaţie sau cu fascinante lupte cu săbii. Samaia este o poveste alegorică a luptei eterne dintre bine şi rău, o poveste despre războaie şi victorii, despre dragoste şi ură, dar şi despre mândria şi vitejia poporului georgian. Fondatorul şi producătorul artistic Pascal Jourdan spune despre Samaia că "este o explozie de forţă şi energie".

Pentru reprezentaţia de la Bucureşti, biletele pot fi achiziţionate de la magazinul VreauBilet, Sala Palatului, reţeaua Germanos şi online pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro, şi www.vreaubilet.ro, la preţuri cuprinse între 50 şi 130 RON.

×
Subiecte în articol: muzica samaia the georgian legend