x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Santana vine cu bucătarul personal

Santana vine cu bucătarul personal

29 Iun 2009   •   00:00

Ca în fiecare an, artiştii care concertează în cadrul B'ESTFEST se întrec în solicitări care mai de care mai extravagante. Anul acesta însă, la mare căutare sunt meniurile şi dietele Bio.



Preparatele vegetariene, peştele, fructele proaspete, laptele dietetic sunt câteva dintre cele mai solicitate alimente. Se pare că cel mai atent cu alimentaţia sa este Moby, vegetarian convins de câţiva ani (nu consumă nici un aliment de origine animală). El a solicitat în mod expres numai produse organice.

Şi membrii Looptroop Rockers sunt adepţii unei diete sănătoase. Dacă printre instrumentiştii din trupa lui Patrice pizza şi preparatele cu specific thailandez sunt la mare căutare, artistul reggae este însă vegetarian. Membrii Franz Ferdinand nu exclud din meniu felurile de mâncare pe bază de carne, dar acestea trebuie să fie preparate fără prea multe grăsimi. The Killers şi Manowar se numără printre artiştii care doresc să încerce bucătăria românească tradiţională.

BUCATE ALESE
Santana îşi va aduce la festival bucătarul personal, care a solicitat să i se pună la dispoziţie fructe, legume, produse de patiserie, brânzeturi rafinate şi mai multe sortimente de cârnaţi şi salam. B'ESTFEST se va desfăşura între 1 şi 5 iulie, la Romexpo. Biletele pentru Ziua Zero şi cele de o zi (130 lei până la 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului şi la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei şi 150 lei), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în Diverta.

×
Subiecte în articol: muzica