x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Selena Gomez, bolnavă de lupus, îşi întrerupe turneul

Selena Gomez, bolnavă de lupus, îşi întrerupe turneul

01 Sep 2016   •   16:35
Selena Gomez, bolnavă de lupus, îşi întrerupe turneul

Vedeta pop Selena Gomez a anunţat miercuri că îşi întrerupe turneul mondial ca urmare a efectelor secundare ale maladiei lupus, o boală autoimună cronică de care cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că suferă în urmă cu un an, relatează AFP. 

"Am descoperit că anxietatea, crizele de angoasă şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului care ridică propriile provocări", a explicat cântăreaţa într-un comunicat publicat pe site-ul turneului său. 

Revista People, care a fost prima care a difuzat a acest comunicat citând o sursă anonimă, a precizat că Selena Gomez "nu s-a simţit ea însăşi" în ultimele luni. Acest lucru a determinat-o să-şi anuleze turneul 'Revival' şi alte evenimente programate anul acesta pentru a se concentra asupra sănătăţii. 

'Vreau să mă concentrez asupra sănătăţii mele şi de aceea am decis să iau o pauză. Le mulţumesc fanilor mei pentru sprijin. Ştiu că nu sunt singură şi îi încurajez şi pe alţii care au probleme de sănătate să şi le rezolve', a mărturisit Selena. 

Ultimul show al artistei a fost pe 13 august la Auckland, în Noua Zeelanda, marcând încheierea etapei asiatice a turneului său şi pe care trebuia să-l reia turneul săptămâna viitoare în America de Nord. 'Revival' trebuia să se încheie pe 18 decembrie la Guadalajara, în Mexic. 

Lupus, o boală în care sistemul imunitar atacă ţesuturile sănătoase ale corpului, afectează 5 milioane de oameni în întreaga lume, mai ales femei la vârsta procreaţiei, potrivit Lupus Foundation of America.AGERPRES

×
Subiecte în articol: selena gonez