x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Şerban de la Animal X este îndrăgostit! Iată dovada! VIDEO

Şerban de la Animal X este îndrăgostit! Iată dovada! VIDEO

de Cosmina Stoicescu    |    16 Aug 2012   •   12:41
Şerban de la Animal X este îndrăgostit! Iată dovada! VIDEO

Si-a rezervat o mansarda de VIP intr-un castel pe malul marii si canta cu buzunarele pline de …fericire. Serban de la Animal X s-a indragostit din nou!

Cum de s-a intamplat? Hiena si-a intrat in rol si a urmat cu strictete sfaturile regizorului noului videoclip al trupei care a fost nimeni altul decat Tzapu de la Animal X.

Baietii de la Animal X s-au urcat in masina de scris si au plecat in vacanta-n Paris! De fapt au fost plecati pe malul marii unde au filmat videoclipul noului lor single “Povestea Noastra' pe care l-au lansat ieri, de Sfanta Maria, ca un cadou pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nume.

Avand in vedere relatia speciala pe care o au cu fanii lor, baietii de la Animal X i-au lasat pe acestia sa decida cine va fi protagonista videoclipului noului single. Astfel, frumoasa fata din videoclip a fost aleasa in cadrul unui concurs de catre publicul prezent la concertul aniversar de 13 ani al trupei, sustinut in luna mai. Fata este bruneta, frumoasa, cu alura de manechin si cu un zambet de revista.

×