x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shine a Light (ft. Andros), noua piesă lansată de Kenn Colt & Luciana

Shine a Light (ft. Andros), noua piesă lansată de Kenn Colt & Luciana

02 Feb 2019   •   22:49
Shine a Light (ft. Andros), noua piesă lansată de Kenn Colt & Luciana

Shine a Light (ft. Andros), noua piesă lansată de Kenn Colt & Luciana, transpune ascultătorii direct pe o plajă idilică, în plină vară. Responsabilă de această senzație atât de puternică este vocea magică a Lucianei, cunoscută, printre altele, și pentru colaborările pe care le-a avut cu Tiësto & Hardwell.

 

Shine a Light (ft. Andros) – Kenn Colt & Luciana

https://www.youtube.com/watch?v=7UFBLW_GEmg

 

Talentatul producător și DJ de origine belgiană, Kenn Colt, s-a făcut deja remarcat pe scenele unor festivaluri internaționale, de la Tomorrowland (Belgia) și TomorrowWorld (Statele Unite ale Americii) până la Ultra Music Festival (Coreea de Sud). Mai mult, a avut onoarea de a susține un moment artistic chiar în deschidere la David Guetta.

Pe lângă turnee, Kenn Colt petrece multe ore în studio, acolo unde își transpune trăirile în propriile piese. După ce Feels Like a River, primul său track, a atins peste 5,5 milioane de stream-uri, Kenn a lansat în 2016 Sanctify, o colaborare cu solistul danez Ilang, care a obținut peste 2,5 milioane de stream-uri. Colaborarea cu producătorul Italian Hiisak, Come on Sugar, a fost lansată de Spinnin’ Records și s-a bucurat de sprijinul unor artiști celebri precum Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Bob Sinclar și Fedde Le Grand.   

 

Come Back To Me, single-ul scos de Kenn în colaborare cu producătorii italieni Nari & Milani, impresionează atât prin versurile sensibile, cât și prin linia melodică. Această producție a fost creată în memoria iubitei sale, Dominique Lousberg, model, actriță și dansatoare de origine olandeză, care și-a pierdut viața într-un tragic accident care a avut loc în noiembrie 2017.

×