x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sia, piesă în memoria victimelor atacului din Orlando

Sia, piesă în memoria victimelor atacului din Orlando

07 Sep 2016   •   21:35
Sia, piesă în memoria victimelor atacului din Orlando
Sursa foto: youtube.com

Cântăreaţa australiană Sia a lansat o noua piesă, intitulată "The Greatest", în memoria celor 49 de victime ale masacrului comis la 12 iunie într-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando (Florida), informează The Huffington Post.

De la versuri ("I'm free to be The Greatest, I'm alive" - Sunt liber să fiu cel mai bun, eu trăiesc) la decor, trecând prin coregrafie, întregul clip de şase minute este un subtil omagiu adus victimelor atacului de la clubul Pulse. În imagini se regăseşte alter-ego-ul preferat de Sia, tânăra dansatoare (de doar 13 ani) Maddie Ziegler, alături de rapperul Kendrick Lamar.

Clipul se deschide cu un ecran negru, pe care apare inscripţia în litere albe #WeAreYourChildren ("suntem copiii voştri"). Ziegler, cu aceeaşi tunsoare bob cu care ne-a obişnuit în clipurile Siei, dar brunetă de această dată, este în lacrimi, având desenate pe obraji culorile curcubeului, simbol al mişcării LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgen).

Videoclipul se încheie cu imaginea a 49 de oameni, dansând într-o atmosferă de club de noapte, care brusc cad la pământ. Lansată online la 5 septembrie, piesa a depăşit 3 milioane de vizualizări în mai puţin de două zile.

Sursa: AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: sia the greatest orlando atac sua florida