x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Smiley cântă live, deci şi transpiră live!

Smiley cântă live, deci şi transpiră live!

de Dana Andronie    |    29 Mai 2012   •   16:55

Anul acesta, Smiley este nominalizat la Romanian Music Awards la categoria Best Live, iar Music Channel s-a intalnit cu artistul, pentru a-l lua la intrebari. Smiley s-a conformat si a dat in vileag tot ce inseamna un concert sustinut de el.

Fiind un artist complex, Smiley a declarat pe proprie raspundere, bineinteles, ca, in general, concertul lui isi propune “sa te treaca prin toate starile. Imi place sa cred ca oamenii simt emotii adevarate la concertele mele. Se transpira cu adevarat'. Cata sinceritate! Si, da, este o performanta sa transpiri live cand canti live, iar Smiley simte ca trebuie ca lumea sa si stie acest lucru.

Sunt putini artistii care canta live, uneori din cauza unei sonorizari defectuoase, iar alteori din cauza ca nu au cu ce, dar Smiley e... Smiley! “Intotdeauna cant live cu trupa, nu exista o alta varianta, de asta am muncit atatia ani, ca sa pot sa imi permit sa cant doar live. Nici mie nu mi-a fost usor la inceput, e destul de greu, am avansat, am evoluat si cred ca voi evolua din ce in ce mai mult', a marturisit artistul. Ramane de vazut cat de mult va mai “creste'... Ca, de premii, slava Domnului, nu duce lipsa!

La editia de anul trecut a Romanian Music Awards, Smiley s-a ales cu patru coronite. Si anume, a luat premiul pentru categoriile Best Male, Best pop, Cea mai difuzata piesa si premiul Radio 21.

Pe 8 iunie, de la ora 19:00, Music Channel va transmite, in direct, cea de-a zecea editie Romanian Music Awards, care va avea loc in Piata Mihai Viteazul din Craiova.

Nominalizatii la Romanian Music Awards au numarat, in mai putin de doua saptamani de la afisarea pe site-ul rma.1music.ro, mai bine de jumatate de milion de voturi. Fii si tu parte la evenimentul-fenomen al industriei muzicale romanesti! Decide cine este cel mai bun artist la fiecare sectiune intrand pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul.

×