x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Soulfly şI Evanescence sunt noile confirmări la festivalul Rock The City

Soulfly şI Evanescence sunt noile confirmări la festivalul Rock The City

de Alex Revenco    |    29 Mar 2012   •   12:51
Soulfly şI Evanescence sunt noile confirmări la festivalul Rock The City

Dupa cum se stie, in zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie, la Romexpo, in parcarea C, vor avea loc o serie intreaga de concerte rock sI metal cu trupe de prima marime din muzica internationala. Pe langa formatiile deja anuntate- Guns N’Roses, The Cult, Machine Head, Saxon, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation- organizatorii Rock the City confirma inca doua nume importante din lumea rockului: Evanescence sI Soulfly. Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfarsitul lui iunie, pe 29, 30 iunie sI 1 iulie, cand vom avea trei zile pline de rock si metal de cea mai buna calitate. Pana in prezent, Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei cu artisti/ trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Kasabian, Whitesnake etc. In 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de pana acum din Romania, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, cu Metallica, Rammstein, Slayer etc.

MAX CAVALERA

Nume celebru pe scena metalului international, Soulfly (foto1) este grupul lui Max Cavalera, fostul lider de la Sepultura. Cel de-al optulea album Soulfly este 'Enslaved' sI a aparut pe 13 martie anul curent. Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvant greu de spus la festival, unde, cei patru vor prezenta, in premiera, live, acest nou album.

AMY LEE

Grup rock important in ultimul deceniu pe scena internationala, Evanescence (foto2) vine pentru prima oara in Romania. Trupa solistei Amy Lee a avut un debut fulminant, primul album 'Fallen' (2003) avand vanzari de peste 17 milioane de exemplare. Renumit pentru prestatiile live, grupul Evanescence a fost recompensat cu doua premii Grammy- Best New Artist sI Best Hard Rock Performance in 2004 sI doua trofee Loudwire Music - Comeback Of The Year, Rock Song Of The Year, in 2011. Cel mai recent album- 'Evanescence', aparut in toamna anului trecut- a intrat pe locul 1 la Billboard- Rock Albums, Digital Albums, Alternative Albums si Hard Rock Albums. Abonamentele pentru trei zile sunt 180, 270 sI 450 de lei, disponibile in exclusivitate in reteaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si, online, la www.eventim.ro.

×