x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica #StămAcasă. Rămânem împreună. Concertul „Andrieș la unteatru’’ – difuzat gratuit pe Facebook în seara de Paște

#StămAcasă. Rămânem împreună. Concertul „Andrieș la unteatru’’ – difuzat gratuit pe Facebook în seara de Paște

de Magdalena Popa Buluc    |    17 Apr 2020   •   17:35
#StămAcasă. Rămânem împreună.  Concertul „Andrieș la unteatru’’ – difuzat gratuit pe Facebook în seara de Paște

Duminică, pe 19 aprilie, în seara de Paște, unteatru invită românii de pretutindeni la o întâlnire muzicală memorabilă, difuzată gratuit pe Facebook și YouTube. ,,Andrieș la unteatru’’ – un concert înregistrat în 2017 și lansat pe DVD un an mai târziu, va fi oferit în dar spectatorilor care au urmărit până acum în număr impresionant zecile de transmisiuni online ale producțiilor independente. Simbol al unei generații, Alexandru Andrieș a acceptat invitația organizatorilor de a aduce bucuria muzicii în casele tuturor, alăturându-se campaniei care îi îndeamnă pe iubitorii de teatru să rămână acasă în această perioadă.

19 piese lansate de-a lungul carierei sale impresionante, interpretate live pe scena unteatru, vor însoți spectatorii într-o călătorie muzicală spectaculoasă. Peste o mie de iubitori de muzică și-au anunțat deja intenția de a-și petrece seara de Paște împreună, la concertul transmis online pe pagina de Facebook. Alături de Alexandru Andrieș, publicul îi va vedea pe scenă și pe artiștii Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.

,,Mulțumesc prietenilor de la unteatru pentru această idee. Acum aveți încă un motiv să stați în casă și sper să vă placă concertul nostru.’’, le transmite Alexandru Andrieș spectatorilor.

Primul teatru din România care și-a mutat activitatea în online chiar la începutul crizei, unteatru continuă să difuzeze înregistrări ale celor mai apreciate spectacole din repertoriu, prin intermediul platformelor de ticketing partenere. Pentru a facilita accesul publicului de pretutindeni la transmisiunile online, prețul biletelor a fost redus la jumătate. Prin achiziționarea lor, spectatorii susțin continuitatea proiectului independent grav afectat în contextul închiderii tuturor spațiilor culturale. Programul reprezentațiilor transmise perioada următoare este disponibil pe www.unteatru.ro.

 

×