x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ștefan Bănică are încredere în elevele sale: ”Doinița și Ioana merită să ajungă în finala X Factor!”

Ștefan Bănică are încredere în elevele sale: ”Doinița și Ioana merită să ajungă în finala X Factor!”

07 Dec 2018   •   16:20
Ștefan Bănică are încredere în elevele sale: ”Doinița și Ioana merită să ajungă în finala X Factor!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Ștefan Bănică are toată încrederea în elevele sale Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, așa că înainte de prima gală live de duminică, de la 21.30, la Antena 1, juratul ”X Factor” le-a dus pe cele două într-un loc special.

            Ştefan Bănică Jr. şi-a adus elevele pe cea mai mare scenă muzicală din România, la Sala Palatului, pentru a le ajuta să privească în viitor. ”V-am adus aici ca să vă spun că asta vă așteaptă din moomentul în care vă țineți de treabă. Să vedeți care ar putea fi rezultatul muncii voastre”, le-a spus Ștefan Bănică celor două fete.

            Juratul ”X Factor” încearcă să le ajute pe Doinița și Ioana de parcă ar fi copiii săi, după cum chiar el mărturisește. ”Fiind tată de copii, știu cum e când îl iei pe cel mic și îl pui pe bicicletă îl înveți, îi pui niște roți ajutătoare, dar el merge, el alege direcția. Ca părinte, tu ești o rotiță ajutătoare, și la fel și în poziția de mentor. Mă interesează să rămân în memoria lor afectivă. Tatăl meu a fost un model, a fost acolo când am avut nevoie și îi mulțumesc. A știut să pună piciorul în prag atunci când eram gata să o iau pe arătură. La 18 ani e ușor să ți se urce succesul la cap, să pierzi drumul și să crezi că se face primăvară cu o singură floare”, a spus Ștefan Bănică. .

Juratul are toată încrederea că cele două eleve ale sale din acest sezon au tot ce le trebuie pentru a ajunge în finala ”X Factor”, dar și de a avea o carieră muzicală de succes mai departe. ”Eu sunt mentorul Doiniţei şi al Ioanei şi îmi doresc din tot sufletul să meargă până în finală amândouă pentru că merită! Doinița are o sclipire în glas pe care nu o mai are nimeni. Așa te naști! Iar Ioana... Eu nu am auzit în România o voce ca a ei, iar o actriță în toată firea nu e în stare să facă tot ce a făcut Ioana Bulgaru!””, a mai spus Ștefan Bănică.

Cei opt concurenți aleși de jurații ”X Factor” vor intra duminică, 9 decembrie, de la ora 21.30, la Antena 1, în prima gală live din cel de-al optulea sezon. Ștefan Bănică pariază pentru finală pe Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, în timp ce Delia își pune speranțele în Cristina Vasopol și Bella Santiago. Horia Brenciu merge mai departe cu trupele Vox și Diamonds, în timp ce Carla’s Dreams intră în gale cu Alex Stremițeanu și Cristian Moldovan.

Celor opt concurenți aleși de Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams li se va alătura în prima gală ”X Factor” din acest an un concurent salvat de public, care a adunat cele mai multe voturi pe parcursul audițiilor.

 

 

×