x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ştefan Hruşcă, strunit de nevastă!

Ştefan Hruşcă, strunit de nevastă!

de Florentina Fântânaru    |    09 Dec 2011   •   21:00
Ştefan Hruşcă, strunit de nevastă!

Marturisirea i-a adus putina cu­loare in obraji... Rar, un barbat are curajul de a recunoaste ca nevasta il struneste. Inainte de fiecare turneu, ea ii face strategia si-l indruma cum sa re­ac­ti­o­ne­ze in conjuncturile care il as­teap­ta. Si asta ii face bine! Asta ii asigura succesul!

E ca un copil mare. Pare ca in­ca nu stie ce-l asteapta. E ti­mid. Dar spune ca timiditatea l-a ajutat in viata. Stefan Hrusca e atat e prezent in vietile noastre in luna Craciunului, incat am avut un déjà vu cand mi-a strans ma­na! Radea, bine dispus, cu re­­la­xarea artistului care de 30 de ani strange maini, aplauze, la­­crimi de bucurie. Am intuit ca, fi­zic, nu s-a prea placut nicioda­ta, desi aspectul i-a adus si o po­­re­cla celebra, 'Marele Blond'. N-am aflat daca a dat autografe pe sutiene, dar am aflat ca a ob­ti­­­nut benzina, odinioara pe car­te­­la, fiind confundat cu un celebru fotbalist din anii ’80, Adrian Bumbescu! 'Publicul va asculta colindul cu inima, il vrajiti... ce-i faceti de e atat de cuminte in palma dum­neavoastra?'

A oftat! Stefan Hrusca a of­tat des in timpul interviului si din sunetul acelui oftat mai ie­sea la iveala cate o lacrima, pentru ca-i e dor ca mama sa-l strige 'Ste', ii e dor de glasul impetuos al maestrului Paunescu cu care juca ziua fotbal si noaptea scria 'Ruga pentru parinti'! Am cu­noscut un Stefan Hrusca ex­pa­n­­siv, dar care s-a rusinat cand l-am intrebat daca silicoanele sunt la fel de populare in Toronto, ca in Bucuresti. Am cunoscut un Stefan Hrusca cuminte, dar or­golios cand mi-a povestit ca so­tia, Gianina, fotomodel odi­ni­­­­o­a­­ra, si-a pastrat frumusetea fa­ra a fi abgradata! Stefan Hrus­ca a stat la interviu precum ma­ra­­mu­reseanul la poza. Sfios, ase­zat, cu fruntea senina si fara ostentatie.

A strabatut planeta, a dus co­lindul romanesc in zone ne­um­blate nici cu gandul de con­sa­tenii sai din Ieud si se intoarce in fiecare an la vatra! Pentru ca acolo unde se plamadeste pita pentru prunci e acasa, iar colin­dul nu suna nicaieri mai bine!

×
Subiecte în articol: muzica stefan hrusca