x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Steliana Sima, Emilia Ghinescu, Elena Merișoreanu, Nicoleta Voica petrec în ultima zi a anului, la “Acces Direct”

Steliana Sima, Emilia Ghinescu, Elena Merișoreanu, Nicoleta Voica petrec în ultima zi a anului, la “Acces Direct”

28 Dec 2018   •   19:32
Steliana Sima, Emilia Ghinescu, Elena Merișoreanu, Nicoleta Voica  petrec în ultima zi a anului, la “Acces Direct”

În ultima zi din acest an, „Acces Direct” mizează pe nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Steliana Sima, Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Liviu Teodorescu, Margareta Clipa şi Elena Merişoreanu se vor distra în seara de Revelion, la emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea, la Antena 1.

Vedetele vor trece prin cele mai haioase provocări la “Testul prieteniei”, dar şi prin mari emoţii, pentru că mentalistul Simion Ştefan se va juca cu mintea lor. De asemenea, Nicoleta Voica şi soţul ei, Alin Bagiu, dar şi fratele Andrei, Săndel Mihai, şi soţia sa, Aurora, vor intra, în această ediție specială, în competiţia „Neveste vs partenerii lor”. Cine va avea câștig de cauză, aflați în ultima zi a anului 2018.

Alex Velea va avea şi el o surpriză pentru telespectatori, iar frumoasa Simona Gherghe va fi gazda perfectă a unui show de excepţie. Cine câştigă, dar şi cine va fi pedepsit chiar în seara de Revelion, telespectatorii Antenei 1 vor afla, pe 31 decembrie, de la ora 17.00, în exclusivitate, la „Acces Direct”.

×