x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Superconcert Iris pe Arena Naţională

Superconcert Iris pe Arena Naţională

12 Apr 2012   •   15:40
Superconcert Iris pe Arena Naţională

In jurul pranzului, la hotel Caro a avut loc conferinta de presa prilejuita de concertul aniversar Iris 35 de ani, programat vineri, 22 iunie, pe Arena Nationala si de lansarea noului album.

Au participat toti componentii grupului, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu, Valter Popa, Boro, Relu Marin, organizatorul concertului, Dorian Ciubuc, boss-ul de la Fun Music, Minel Stoica de la Fun Music, producatorul muzical Mihai Alexandru si Dan Popi, boss-ul de la Cat Music, care va realiza noul album Iris.

Cu totii au luat cuvantul, oferind informatii despre concert & album. Despre concert: va fi o retrospectiva a intregii cariere, va dura trei ore, proiectiile avand legatura cu versurile pieselor, deasupra scenei va fi montat un ecran urias cu o deschidere de 60 de metri si o inaltime de 16 metri, sunetul va fi asigurat de Paradigma (Cristi Singer), cu o vasta experienta in domeniu, pe langa instalatia 'obisnuita' de lumini vor fi aduse din strainatate proiectoarele.

Biletele, puse de astazi in vanzare astazi, au preturi accesibile tuturor fanilor: 50 de lei- peluza, 75 de lei- gazon si tribuna, 100 de lei- gazon, in fata scenei si tribuna, 150 lei- loja oficiala. Despre album: se lucreaza la el de anul trecut, inregistrarile au loc, pe rand, in mai multe studiouri, va fi lansat cu prilejul concertului, contine paisprezece piese, sapte noi si sapte vechi (Floare de iris, Strada ta, Trenul fara nas, Somn bizar, Baby, Pe ape, Noaptea) alese de peste 5000 de fani, in urma unui sondaj pe www.trupairis.ro

×