x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Taylor Swift a doborât recordul deţinut de formaţia „The Beatles” pentru al doilea an la rând

Taylor Swift a doborât recordul deţinut de formaţia „The Beatles” pentru al doilea an la rând

06 Noi 2022   •   07:40
Taylor Swift a doborât recordul deţinut de formaţia „The Beatles” pentru al doilea an la rând
Sursa foto: Hepta

Albumul „Midnights” al artistei americane a depășit la încasări albumul reeditat „Revolver” al formaţiei britanice Beatles, clasându-se pe primul loc cu piesa „Anti-Hero”. Este al doilea an consecutiv când un album al lui Taylow Swift este în fruntea topului, anul trecut fiind albumul „Evermore”.

Artista americană a reuşit să facă faţă provocării, depăşind şi formaţia rock „Arctic Monkeys” vinerea trecută (28 octombrie), ajungând pe primul loc cu noul album „Midnights” care a devenit cel mai rapid vândut album al anului până acum în Marea Britanie.

Între timp, în SUA, ea a devenit primul artist din istorie care are 10 piese în topul Billboard Hot 100.

La începutul acestei săptămâni, a fost raportat că Swift va fi surclasată de reeditarea albumului formaţiei Beatles, „Revolver”, dar ea a continuat să rămână pe primul loc în top cu piesa „Anti-Hero".

Melodia a rămas în fruntea topului pentru a doua săptămână la rând, transmite publicaţia NME.

Videoclipul cu melodia „Anti-Hero” care a învins „The Beatles” pentru al doilea an la rând poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube al artistei.

(sursa: Mediafax)

Taylor Swift - Anti-Hero

×
Subiecte în articol: taylor swift Anti-Hero Midnights