x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica The Rasmus live în Hard Rock Cafe

The Rasmus live în Hard Rock Cafe

de Alex Revenco    |    13 Feb 2009   •   00:00

Grupul finlandez, care sus­ţine în Europa un turneu de promo-vare al no­ului album, "Black Roses", apărut anul trecut, este pentru a doua oară în ţa­ra noastră. Prima oară s-a numă­rat prin­tre headlinerii Festivalului Coke­Li­ve, desfăşurat pe Insula Lacul Morii din Bucureşti în vara anului 2007.



The Rasmus a ajuns celebră în 2003, cu "In the shadows", extras de pe albumul "Dead Letters", având până acum peste 3,5 milioane de discuri vândute în lumea întreagă. The Rasmus a avut şan­sa să cânte în des­chidere la for­ma­­ţii celebre precum Red Hot Chili Pe­ppers şi Gar­bage, dar şi alături de H.I.M. şi Roxette. Imiplacemie.ro, or­ga­­nizatorul concer­tului de la Hard Rock Café, din 16 februarie, a anunţat că The Rasmus va cânta 90 de minute, piesele de pe "Black Roses" şi hituri mai vechi.


News

SF. VALENTIN ŞI DRAGOBETE LA MUZEUL SATULUI. Mu­zeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" vă invită să petreceţi într-un alt mod Ziua Îndrăgostiţilor. Începând cu ora 10:00 aveţi parte de muzică modernă, clasică, dar şi populară. Puteţi lasa mesaje de Sf. Valentin sau să citiţi "Cartea fetelor îndră­gostite". La "Atelierul celui mai frumos gând" se va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. Toţi cei care poartă numele Valentin, Valentina sau dovedesc cu buletinul că sunt născuţi la 14 februarie au intrarea gratuită. Dragostea va pluti în aer şi duminică, 22 februarie, de Dragobete - Ziua îndrăgostiţilor la români. (A.V.P.)

CRIMĂ LA HOWARD JOHNSON. Teatrul Metropolis vă invită la 14 şi 15 februarie, de la ora 19:00, să vizionaţi piesa "Crimă la Howard Johnson" de Ron Clark şi Sam Bobrick, în regia lui Emanuel Pârvu. Perioada interbelică. Subiectul: triunghiul conjugal - soţ, soţie şi amant. Unul dintre ei este moti­vul tentativei de omor. Locul crimei: o cameră a Hotelului Ho­ward Johnson. Planul: simplu şi rapid - atragerea în cursă a victimei şi lichidarea ei cu sânge rece. Însă soco­teala de-acasă nu se potriveşte cu cea de la hotel... (A.V.P.)

VONDA SHEPARD, LA SALA PALATULUI. Celebra interpretă Vonda Shepard susţine un concert, la 18 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului european de promovare a noului album, intitulat "Far from the Sun". Artmania, organizatorii spectacolului şi A & A Records anunţă că luni, 16 februarie, la Cărtureşti, din Strada Arthur Verona 13-15, va avea loc lansarea oficială a CD-ului "Far from the Sun". Alături de Vonda, la eveniment vor participa şi componenţii formaţiei sale, Michael Urbano, Jim Hanson şi James Ralston. (A.R.)

×
Subiecte în articol: muzica the rasmus