x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO: Transformarea Belindei Carlisle. Vedeta pop dependentă de cocaină a devenit profesoară de yoga

VIDEO: Transformarea Belindei Carlisle. Vedeta pop dependentă de cocaină a devenit profesoară de yoga

10 Dec 2015   •   17:16
VIDEO: Transformarea Belindei Carlisle. Vedeta pop dependentă de cocaină a devenit profesoară de yoga

Belinda Carlisle din 1995 i-ar râde în nas Belindei din 2015, iar afirmația vine chiar din partea starului pop.

Dacă în urmă cu 20 de ani vedeta era dependentă de alcool și droguri, în prezent este profesoară de Kundalini yoga și se ține departe de vicii. Potrivit news.com.au, Carlisle este implicată în acțiuni filantropice: a fondat un adăpost pentru animale în Calcutta și oferă bani femeilor cu situații financiare precare pentru a o sprijini în acest demers.



În perioada în care se afla în fruntea clasamentelor cu hituri precum Heaven Is a Place on Earth, Leave a Light On, Summer Rain, I Get Weak and Live Your Life Be Free, Carlisle se lupta cu dependența de cocaină și consuma foarte mult alcool. Ieșind din lumina reflectoarelor, vedeta a ajuns la concluzia că este momentul să se implice doar în activitățile care îi fac plăcere, a renunțat la vicii și a lansat un album de muzică yoga.



Belinda este realistă și afirmă cu sinceritate că noul album nu va ajunge în topurile muzicale prea curând: „Momentan fac experimente din punct de vedere muzical. Știu că nu e comercial, dar e OK. Când am lucrat la albumul meu în franceză Voila (în 2007), a fost prima dată când am făcut ceva din inimă. Nu a existat presiune, am făcut ce am vrut să fac, am iubit ce am făcut.”



„Poți învăța un câine bătrân trucuri noi”, spune Carlisle despre renunțarea la vicii. „Nu e ușor, dar e posibil”.
 

×