x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultima piesă înregistrată de Whitney Houston, un duet cu Jordin Sparks, făcută publică pe Internet (VIDEO)

Ultima piesă înregistrată de Whitney Houston, un duet cu Jordin Sparks, făcută publică pe Internet (VIDEO)

22 Mai 2012   •   07:15
Ultima piesă înregistrată de Whitney Houston, un duet cu Jordin Sparks, făcută publică pe Internet (VIDEO)

Ultima piesa inregistrata de Whitney Houston inainte sa moara a fost dezvaluita pe internet. "Celebrate", un duet al lui Whitney Houston cu Jordin Sparks, este o piesa produsa de R.Kelly si va fi banda sonora a filmului "Sparkle", un remake al pelicului cu acelasi nume, din 1976, potrivit Washington Post. Filmul urmeaza sa fie lansat in august.

"Celebrate" a fost lansat luni, pe site-ul prezentatorului de televiziune american Ryan Seacrest, si va fi disponibil pe iTunes incepand din 5 iunie.

Sparks i-a adus un omagiu lui Whitney Houston duminica trecuta, la Billboard Music Awards, cantand “I Will Always Love You'.

Whitney Houston a fost gasita moarta, in cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi inainte de decernarea premiilor Grammy. In raportul medico-legal a fost consemnat faptul ca artista a murit prin inec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaina si problemele sale cardiace.

Whitney Houston, nascuta pe 9 august 1963, a dominat scena muzicala pop si soul a anilor '80 si '90, vanzand aproximativ 170 de milioane de discuri si fiind supranumita "Vocea". Ea s-a lansat si in cinema, jucand alaturi de Kevin Costner in filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a inregistrat o noua versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populara.

Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards si 22 American Music Awards.

×