x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un album postum al cântăreţului Johnny Hallyday va fi lansat pe 19 octombrie

Un album postum al cântăreţului Johnny Hallyday va fi lansat pe 19 octombrie

06 Sep 2018   •   21:30
Un album postum al cântăreţului Johnny Hallyday va fi lansat pe 19 octombrie

Al 51-lea album de studio al cântăreţului Johnny Hallyday, intitulat "Mon pays c'est l'amour", va fi lansat pe 19 octombrie, au anunţat joi reprezentanţii Warner Music, casa de discuri cu care a colaborat legendarul rocker, care a murit pe 5 decembrie 2017 la vârsta de 74 de ani, informează AFP. 

O fotografie alb negru care îl prezintă pe Johnny Hallyday, cu o mână pe o coapsă, privind în depărtare pe o stradă părăsită, ilustrează coperta acestui album postum, aşteptat cu mare nerăbdare de fanii artistului. 

Discul a fost înregistrat în timpul ultimelor luni din viaţa starului francez şi a făcut obiectul unei dispute în instanţă între văduva cântăreţului, Laeticia Hallyday, şi cei doi copii mai mari ai rockerului, născuţi din relaţii precedente, David Hallyday şi Laura Smet, care vizează moştenirea lăsată de Johnny Hallyday. 

Cei doi tineri se consideră dezmoşteniţi de testamentul tatălui lor, redactat în 2014 în conformitate cu dreptul american, iar o primă audiere în acest proces a fost fixată pentru 22 noiembrie în Franţa, pentru a dezbate competenţa tribunalului francez în această speţă. 

Albumul "Mon pays c'est l'amour" va putea totuşi să fie lansat, în pofida acestui proces. Justiţia franceză, sesizată pe 13 aprilie de cei doi copii ai starului, le-a refuzat dreptul de a exercita un anumit control asupra beneficiilor financiare ce urmează să fie generate de acest material discografic. 

Albumul va conţine 10 piese: "Made in rock n roll", "Mon pays c'est l'amour", "L'Amerique de William", "4m2", "Back in L.A.", "J'en parlerai au diable", "Pardonne-moi", "Je ne suis qu'un homme", "Tomber encore" şi "Un enfant du siecle". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Johnny Hallyday