x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Urma, în concert!

Urma, în concert!

de Alex Revenco    |    31 Mai 2009   •   00:00
Urma, în concert!
Sursa foto: Macondo Media/

Primul spectacol din România are loc în Silver Church, unde vom asculta şi piese de pe noul album, "Lost End Found".

După ce luna trecută Urma a cântat la Budapesta, alături de Kumm şi Persona, într-un concert organizat în memoria handbalistului român Marian Cozma, Mani & Co. se întâlnesc joi, 4 iunie, cu fanii lor din Bucureşti. În cadrul evenimentului, Urma va interpreta atât piese de pe "Nomad Rhymes" (2003), "Anger as a Gift" (2005) şi "Trend Off" (2007), cât şi noutăţi.

Iată ce spun cei de la Urma pe forumul grupului: "Poţi urmări evoluţia noului disc din punctul 0, pe urma.ro. De la prima piesă imprimată până la ultima, albumul ţi se oferă într-un fir narativ la care eşti invitat să participi ca spectator, în timp real. Odată finalizate cântecele de pe «Lost End Found», discul va fi transpus atât pe CD, cât şi pe vinil, în ediţie limitată, pour les connaisseurs".

Pentru concertul din Silver Church, biletele sunt 35 de lei şi pot fi achiziţionate de pe myticket.ro. Unul dintre biletele puse în vânzare ales prin tragere la sorţi de membrii formaţiei va oferi posesorului posibilitatea de a interacţiona cu fiecare muzician, într-o serie de acţiuni derulate pe parcursul unei zile intitulate Urma Day.

×
Subiecte în articol: muzica