x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vaman & Andrei au luat Trofeul 'Om Bun'

Vaman & Andrei au luat Trofeul 'Om Bun'

de Alex Revenco    |    20 Dec 2012   •   19:51
Vaman & Andrei au luat Trofeul 'Om Bun'
Remarcat în musicalul Jesus Christ Superstar, Petre Ancuţa a câştigat Premiul I
La cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Naţional de muzică folk 'Om Bun', juriul condus de Titus Andrei a acordat următoarele premii: Trofeul Om Bun- Cosmin Văman şI Alexandra Andrei (Iaşi); Premiul I- Petre Ancuţa (Tg. Jiu); Premiul II- Tivodar (Bucureşti); Premiul III- Claudia Ciobanu (Cluj); Premiul Redacţiei Muzicale- Radio România: Ioana Bărbuliceanu (Costineşti). Este de remarcat că, după primul hit  (folk)  al lui Cosmin Văman, “Românii au talent”, impetuosul artist a mai reuşit unul, “De ce nu apar folkiştii la terlevizor”, care i-a adus şI Trofeul festivalului din acest an.

Victor Socaciu, fondatorul şI directorul festivalului 'Om Bun' ne-a declarat: “A fost unul dintre concursurile cele mai promiţătoare din ultimii ani, întrucât laureaţii au dat dovadă de un surprinzător progres faţă de concurenţii din ediţiile anterioare. Îmi pun mari speranţe în tânăra Ioana Bărbuliceanu, care, la doar 12 ani, promite că va fi o mare vedetă a muzicii folk din România. În acelaşi timp, şI ceilalţi laureaţi pot oricând să producă o mare surpriză, intrând în perioada următoare în galeria consacraţilor acestui gen de muzică. Acest lucru depinde de tenacitatea lor, de un management serios de care au neapărată nevoie şI nu în ultimul rând de acel dram de noroc atât de benefic oricărei cariere.

Recitalurile consacraţilor au avut, ca de obicei,  acelaşi mare succes în faţa 'oamenilor buni' care au populat Teatrul Nottara în cele trei zile de festival. Urez tuturor, fie artişti fie participanţi Sărbători fericite şI un an nou cu mai multă muzică şI poezie românească”.

×
Subiecte în articol: om bun