x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vaya Con Dios în turneul de adio

Vaya Con Dios în turneul de adio

de Alex Revenco    |    06 Noi 2012   •   20:56
Vaya Con Dios în turneul de adio
Sursa foto:
Pe 15 martie are concert la Bucuresti
Vaya Con Dios revine in luna martie a anului viitor in Capitala, pentru ultima reintalnire cu fanii din Romania, intr-un concert organizat de Events. Un mix de lounge frantuzesc, melancolie si ardoare tipica pentru o seara perfecta, live la Sala Palatului, pe 15 martie 2013.

Vaya Con Dios isi anunta retragerea printr-un megaturneu, "Farewell Tour”, care-i va aduce pe belgieni pentru ultima oara la Bucuresti in primavara anului viiitor. Dupa succesele inregistrate in 2009 la Sala Palatului din Capitala (spectacol tinut cu casa inchisa), si in 2010 (club Fratelli, show de asemenea sold-out), ambele la invitatia Events, Dani Klein si colegii de trupa au decis sa revina in Romania in cadrul ultimului lor turneu international, prin care-si iau adio de la fani. Trupa incheie astfel 27 ani de cariera glorioasa. Vaya Con Dios este actualmente cea mai cunoscuta trupa belgiana cu  hituri precum What’s a Woman, Puerto Rico, sau Neh Na Na Na, care se aud constant pe toate posturile de radio. Turneele trupei au traversat globul din Rusia pana in Angola iar Belgia a emis in 2008 o serie de timbre postale "Vaya con Dios”, cu imaginea solistei Dani Klein. Pana acum, trupa a inregistrat vanzari ce depasesc 7 milioane de albume si trei milioane de discuri singles.

Biletele pentru concertul Vaya con Dios din martie 2013 se pun in vanzare incepand cu 7 noiembrie a.c. , preturile fiind de 120, 150, 190, 250  si VIP 300 de lei. Acestea se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

×
Subiecte în articol: Vaya Con Dios