x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Veşti proaste în privinţa concertului lui Julio Iglesias de pe 2 iulie

Veşti proaste în privinţa concertului lui Julio Iglesias de pe 2 iulie

23 Iun 2015   •   15:18
Veşti proaste în privinţa concertului lui Julio Iglesias de pe 2 iulie

Concertul pe care Julio Iglesias urma să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 iulie, va fi reprogramat, deoarece artistul a suferit vinerea trecută o operaţie la spate, informează organizatorii, într-un comunicat.

Julio Iglesias a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate şi se află sub supravegherea medicilor clinicii Miami Physical Therapy Associates, potrivit sursei citate.

Astfel, în urma intervenţiei chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele şase săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internaţional programate până în luna august.

"Deşi pregătirile concertului de la Bucureşti se aflau în linie dreaptă, organizatorii regretă această situaţie neprevăzută şi îi informează pe spectatori că show-ul pe care Julio Iglesias urma să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 2 iulie, nu se anulează, ci va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând a fi anunţată în cel mai scurt timp posibil", menţionează organizatorii.

Persoanele care deţin biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti sunt rugate să le păstreze, întrucât acestea sunt valabile pentru concertul reprogramat.

Spectatorii care nu doresc să facă acest lucru au posibilitatea de a schimba aceste tichete cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anunţate pentru următoarea perioadă sau le vor putea returna în perioada 2 iulie - 1 septembrie, la punctele de vânzare de bilete de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.

×