x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO - Andra a lansat videoclipul celui mai nou single, "Floare De Nu-Mă-Uita"

VIDEO - Andra a lansat videoclipul celui mai nou single, "Floare De Nu-Mă-Uita"

de Anca Arambaşa    |    26 Oct 2016   •   12:31
VIDEO - Andra a lansat videoclipul celui mai nou single, "Floare De Nu-Mă-Uita"
Sursa foto: captura video

Andra a lansat marţi videoclipul noului single, în colaborare cu Dorian Micu. Piesa este în limba română şi se numeşte "Floare De Nu-Mă-Uita", faţă de ultimele hituri, "Why" şi "Without you", care au fost cântate în limba engleză. Single-ul a fost lansat simultan la mai multe posturi de radio, printre care se numără Radio 21 şi Europa FM. 

Versurile sunt compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Dorian Micu, iar muzica de Şerban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Lucian Nagy, Andrei Mihai şi Dorian Micu, de la casa de producţie HaHaHa Producion, potrivit informaţiilor de pe canalul de Youtube al artistei. 

Videoclipul este regizat de Alex Ceauşu, regizor cu care artista a mai colaborat pentru alte hituri precum "Without you" (featuring David Bisbal), "Love Can Save It All", "Falava" (featuring Naguale) şi multe altele. 

Andra a declarat că „ «Floare De Nu-Mă-Uita» este o piesă în care cred mult. De când am ascultat-o prima oara, mi s-a făcut pielea de găină, am simţit-o până în suflet şi am cântat-o cu toată fiinţa mea". „De câte ori lansez o piesă, mi se pare că dăruiesc fanilor mei o bucăţică din sufletul meu”, a adăugat artista despre piesa considerată „cea mai personală de până acum”.

„ «Floare De Nu-Mă-Uita»  este o piesă foarte puternică şi cu o însemnătate aparte. Ca o trimitere la un vers, cu siguranţă aş putea spune că e ruptă din inima noastră. Mă bucur că avem ocazia să transmitem un mesaj şi nişte sentimente cu care mulţi oameni pot relaţiona”, a declarat şi Dorian în cadrul unei emisiuni matinale de la radio. 

În aproape 24 de ore de la publicarea pe Youtube, videoclipul a strâns mai mult de 778 de mii de vizualizări, iar numărul este într-o continuă creştere, semn că va ajunge hit într-un timp foarte scurt. 

 

×