x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO - Lady Gaga lansează un videoclip şocant contra violurilor din campusurile universitare

VIDEO - Lady Gaga lansează un videoclip şocant contra violurilor din campusurile universitare

20 Sep 2015   •   12:37

Lady Gaga a lansat un videoclip cu imagini şocante prin care vrea să tragă un semnal de alarmă împotriva violurilor din campusurile universitare din SUA, scrie sâmbătă ziarul 'La Libre Belgique'.

Intitulată 'Till it happens to you' ('Până când şi se întâmplă şi ţie'), melodia a fost compusă de interpreta americană împreună cu Diane Warren, autoarea documentarului 'The Hunting Ground' ('Terenul de vânătoare'), prezentat în 2015, axat pe violenţele sexuale în rândul studenţilor, fenomen tot mai răspândit.

Realizat de regizoarea americană Catherine Hardwicke, cunoscută pentru filme precum "Twilight" ('Amurg') şi 'Red Riding Hood' ('Scufiţa roşie'), clipul este alb-negru, conţine trei scene de viol şi arată eforturile depuse de tinerele femei pentru a-şi reveni după aceste tipuri de agresiuni.

Lady Gaga a trecut ea însăşi prin momente similare şi s-a numărat printre primele personalităţi publice care s-au exprimat în favoarea aşa-numitei legi 'Enough is enough', care urmăreşte întărirea prezenţei poliţiei în campusurile universitare.

Ca o dovadă suplimentară a implicării în acest domeniu, cântăreaţa pop a decis ca o mare parte a sumelor obţinute cu noua ei melodie să fie donate unor asociaţii care militează pentru apărarea drepturilor victimelor agresiunilor sexuale. agerpres.ro




×
Subiecte în articol: Lady Gaga