x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO - PREMIERA mult aşteptată. Adele şi-a prezentat piesa "Hello" de pe noul său album

VIDEO - PREMIERA mult aşteptată. Adele şi-a prezentat piesa "Hello" de pe noul său album

23 Oct 2015   •   13:32
VIDEO - PREMIERA mult aşteptată. Adele şi-a prezentat piesa "Hello" de pe noul său album

Cântăreaţa britanică Adele a prezentat vineri, în premieră, într-un program britanic de radio piesa 'Hello' ce face parte din cel de-al treilea său album a cărui lansare pe piaţă este prevăzută luna viitoare, relatează EFE.

Vedeta de muzică soul şi blues a prezentat piesa în cadrul postului BBC Radio 1, mărturisind că se simte puţin "nervoasă" din cauza acestei premiere, în condiţiile în care videoclipul piesei a fost difuzat simultan la televiziunea britanică.

Cântăreaţa britanică şi-a exprimat dorinţa ca publicului "să-i placă noul cântec" şi a descris celelalte 11 piese cuprinse în noul album care se va numi '25', potrivit unor surse apropiate.

Tema prezentată vineri este o baladă acompaniată la pian, din care a fost prezentat duminică un teasing de 30 de secunde în timpul unui anunţ publicitar emis de programul de televiziune Factor X, la postul ITV.

În timpul programului radiofonic, artista a povestit cum a întâmpinat marea ei revenire în muzică după o pauză de aproape patru ani şi a mărturisit că nu a simţit o mare presiune pentru a realiza un nou album după succesul obţinut de cel anterior intitulat '21'.

După marele succes înregistrat cu '21', Adele Laurie Blue Adkins s-a concentrat mai mult pe viaţa sa privată. În 2012, ea anunţa că aşteaptă primul său copil cu omul de afaceri Simon Konecki, care avea să se nască în octombrie acelaşi an.

Adele - Hello

×
Subiecte în articol: Adele Hello