x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO. Un nou album "Queen" apare în noiembrie. Freddie Mercury, duet cu Michael Jackson

VIDEO. Un nou album "Queen" apare în noiembrie. Freddie Mercury, duet cu Michael Jackson

19 Sep 2014   •   21:53
VIDEO. Un nou album "Queen" apare în noiembrie. Freddie Mercury, duet cu Michael Jackson
Sursa foto: VIDEO. Un nou album "Queen", în noiembrie. Freddie Mercury, duet cu Michael Jackson

Un album intitulat "Queen Forever", care va fi pus în vânzare la 10 noiembrie, va conţine şi trei melodii inedite cântate de interpretul miticului grup de rock britanic Freddie Mercury, una dintre acestea fiind un duet cu Michael Jackson, anunţă vineri AFP şi EFE. Melodia ''There Must Be More to Life Than This', interpretată de Michael Jackon cu Queen, a fost compusă de Freddie Mercury în 1981. Vocea interpretului american a fost înregistrată la Los Angeles în 1983.

Celelalte două melodii inedite de pe viitorul album sunt 'Let Me Be in Your Heart Again', compoziţie a lui Brian May înregistrată la începutul anilor 80, şi ''Love Kills', temă interpretată deja de Freddie Mercury, dar care este oferită de data acesta într-o nouă versiune, de baladă, cu noi înregistrări de chitară şi baterie.

Albumul va mai oferi 'succese, clasice şi în noi versiuni ale melodiilor cunoscute', precum şi rarităţi, potrivit unui comunicat al casei de discuri a formaţiei, Mercury. După cum a anunţat Universal Music, albumul - supervizat de chitaristul grupului Brian May şi colegul său basist Roger Taylor - doreşte să fie 'colecţia definitivă de cântece de dragoste de toată viaţa ale formaţiei Queen' şi se va publica în diferite formate: un CD cu 20 de melodii, un dublu CD cu 36 de cântece şi o înregistrare digitală.




×
Subiecte în articol: queen freddie mercury michael jackson