x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vine Venim! emisiune dedicată EUROVISION 2015. Cine vor fi invitaţii

Vine Venim! emisiune dedicată EUROVISION 2015. Cine vor fi invitaţii

22 Mai 2015   •   17:10
Vine Venim! emisiune dedicată EUROVISION 2015. Cine vor fi invitaţii

Mihai Trăistariu, Paula Seling şi Mihai Pocorschi se numără printre invitaţii emisiunii "Viena, venim!" urmând să introducă telespectatorii în atmosfera Eurovision, sâmbătă, de la ora 21,00, înainte de difuzarea finalei, live, pe TVR, informează un comunicat al televiziunii publice.

Organizatorii au anunţat joi noaptea ordinea intrării în concurs a finaliştilor Eurovision 2015.

România, reprezentată de trupa Voltaj, cu piesa "De la capăt", intră în competiţie pe poziţia 20, după Letonia şi înainte de Spania.

Românii pot urmări spectacolul de sâmbătă în direct, de la ora 22,00, la TVR 1, TVR HD, TVRi şi online pe www.tvrplus.ro. Finala Eurovision este precedată, de la ora 21,00, de emisiunea "Viena, venim !", prezentată de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu şi Ioana Voicu.

"Mihai Trăistariu,  Paula Seling, Dan Manoliu si Mihai Pocorschi sunt cei care introduc telespectatorii TVR 1, TVR HD si TVRi în atmosfera evenimentului muzical al anului. Într-un cadru relaxat, în Berăria H, cei patru invitati ai Irinei, Florinei si Ioanei îsi povestesc experienţele legate de Eurovision, comentează concursul din acest an si parcursul trupei Voltaj. Tot la Viena, venim !, telespectatorii vor vedea mesajele băieţilor de la Voltaj, în direct, înaintea concursului, precum şi mesaje de la telespectatori. Emisiunea se transmite si online, pe TVR+", anunţă comunicatul menţionat.

Joi, trupa Voltaj a cântat pentru fanii Eurovision în piaţa din faţa Primăriei Vienei, unde reprezentanţii României au fost încurajaţi şi aplaudaţi chiar şi în timpul probelor de sunet. Sute de oameni s-au adunat la Eurovision Village, unde au cântat şi au dansat pe piesele trupei Voltaj.

După amiază, membrii delegaţiei României s-au întâlnit cu românii din Austria la standul ICR de la cinematograful Urania din Viena, pentru o sesiune de autografe şi fotografii. Românii din Viena i-au primit călduros, au fredonat cu Voltaj refrenul "De la capăt" şi s-au fotografiat cu artiştii. La plecare, membrii trupei au întâlnit-o pe Getty Caspers, cea care, în 1975, aducea trofeul Eurovision în Olanda. Artista a stat de vorbă cu reprezentanţii României şi le-a oferit câteva ponturi despre participarea la concursul muzical european.

Emisiunea "Agenda Eurovision 2015", ce însoţeşte trupa Voltaj la Viena, poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21,00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

×
Subiecte în articol: eurovision 2015