x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Z.O.B. – ‘ZuluOscarBravo’

Z.O.B. – ‘ZuluOscarBravo’

de Alex Revenco    |    08 Iul 2009   •   00:00
Z.O.B. – ‘ZuluOscarBravo’

O petrecere cu punk rock şi multă bere are loc joi 9 iulie, de la ora 19.00 pe terasa de pe Teatrul Naţional, unde formaţia Z.O.B. îşi prezintă noul album. În caz de ploaie, toată lumea coboară în Lăptăria Enache.



0-96483-zob2.jpg
După o pauză discografică de cinci ani, Vlase & Co au înregistrat la Roton un nou long play cu treisprezece melodii, cinci în limba română şi opt în engleză. ‘Şi ce ?' este primul extras pe single iar "To All My Friends" are şi o variantă în română, aceasta purtând titlul "Două cuvinte".

Albumul a fost înregistrat în perioada mai 2007 - decembrie 2008 în studiourile Luxor, EU Production şi Musitech, Forrest având cea mai mare contribuţie la captări şi editări. Mixajul l- a făcut Pupe în studioul Viţa de Vie, masterizarea a fost realizată de Peter Dorozsmai în studioul TomTom din Budapesta, producţia muzicală e semnată Z.O.B. & Sorin Sfârlea iar grafica realizată de Florian ‘Săgeată' Săvulescu.

Toate piesele sunt compuse de cei patru componenţi ai trupei, Vlase (solist vocal, bass), Moşu (chitară, voce), Lonţi (chitară, voce) şi Forrest (tobe, voce), adică, Vlad Gorneanu, Mihai Iovănescu, Laurenţiu Olariu şi Andrei Stăncescu, cum e scris ‘la buletin'. 2metri Production a realizat şi un videoclip pentru ‘Şi ce ?', o melodie ce conţine, potrivit lui Sorin Sfârlea, ‘un mesaj foarte personal pro- toleranţă pe care ascultătorii sperăm să- l perceapă în adevăratul înţeles'.

 Ar mai fi de adăugat că, albumul precedent, ‘Printre Nori', a fost lansat în acelaşi loc şi exact în urmă cu cinci ani, adică tot pe 9 iulie. A doua zi după party-ul de lansare din Capitală, Z.O.B. şi tot alaiul pornesc spre Litoral, unde, vineri, petrecerea se repetă la Vama Veche, în Club Hand.

×
Subiecte în articol: muzica