x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură „Povestea Leului Ra” – un musical sclipitor, cu o poveste tulburătoare la Teatrul Godot

„Povestea Leului Ra” – un musical sclipitor, cu o poveste tulburătoare la Teatrul Godot

de Magdalena Popa Buluc    |    10 Mar 2023   •   09:15
„Povestea Leului Ra” – un musical sclipitor, cu o poveste tulburătoare la Teatrul Godot

„Povestea Lelui Ra” se încadrează într-un gen mai puțin abordat, dar iubit în România: musical. Cinci soliști de top, împreună cu band live pe scenă, spun o poveste tulburătoare, care pune pe gânduri orice generație de spectatori.

O creație a reputatului muzician Marius Popa și a regizorului Cezar Ghioca, spectacolul se joacă, se cântă, se simte și se trăiește sâmbătă, pe 11 Martie, la Teatrul Godot| Palatul Bragadiru.

Spectacolul-concert îi are în distribuție pe Marius Popa, Dalma Kovacs, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Andrei Duțu (îi ținem pumnii la Eurovision), alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.

Este un spectacol cum n-ați mai văzut, este muzică, poveste, meditație, bucurie. Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele sunt arhetipuri, așa că mesajul este universal valabil. Fiecare spectator va rezona cu personajele și va simți că despre el este vorba. Temele de meditație deschise de „Povestea Leului Ra” sunt o formă de terapie rapidă, prin care fiecare înțelege mai bine puzzle-ul relaționar copii-părinți.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 7 ani, având un fir narativ complex, dar este foarte potrivit pentru părinți și pentru iubitorii de muzică, în general.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Povestea Leului Ra Teatrul Godot