x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Rocanotherworld #7

Rocanotherworld #7

de Magdalena Popa Buluc    |    23 Iun 2022   •   15:16
Rocanotherworld #7

Între 23 – 26 iunie, în zona de agrement Aroneanu din Iași, va avea loc cea de-a șaptea ediție a festivalului Rocanotherworld în cadrul căruia, pe parcursul celor patru zile, vor fi amenajate 4 scene, zone de food trucks și baruri, zone de lounge și de petrecere a timpului în aer liber, vor avea loc activități sportive destinate copiilor și adulților și multe altele.

Programul festivalului:

Artiștii ce vor concerta pe main stage sunt: joi (23 iunie): Paul Tihan, E.M.I.L., om la lună, Șuie Paparude; vineri (24 iunie): The Schnitzels, NoruNegru, Mădălina Pavăl Live Orchestra, Zdob și Zdub; sâmbătă (25 iunie): DJ Cristu, Bob Ramanka, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Golan, Nouvelle Vague; duminică (26 iunie): DJ Donisan, Adam’s Nest, Kumm, Domino și Alternosfera.

Scena electronică este curatoriată de trei promoteri: Cyclic, Techno Wall și Dubla, iar programul acestei scene este: joi (23 iunie): Adrien, Mihai Popoviciu, The Model; vineri (24 iunie): Spacenoodles, Emann, Gorje Hewek, Iulian Toma, BACk on WAX; sâmbătă (25 iunie): Gala (UA), Jorge Savoretti, Priku, Mera.

De joi până sâmbătă va fi amenajată și o zonă specială de silent disco, iar artiștii care vor putea fi ascultați pe cele trei canale sunt Cel Visător, Merski, #Socez și SPZ. Iar sâmbătă și duminică publicul poate experimenta driftul, un concept nutrit de Cercul Întreg, ce provine din cultura de jam session, improvizaţie şi joacă, specifică culturilor străvechi, conectate la rădăcini.

În direcția obiectivului organizatorilor de a încuraja accesul la festival cu ajutorul transportului public, Primăria Municipiului Iași și Compania de Transport Public Iași susțin festivalul cu o cursă specială, ce va fi pusă la dispoziția oamenilor, în fiecare zi de eveniment, pe ruta Tg. Cucu - Brizo – Tg. Cucu. Autobuzul va circula astfel: joi și duminică, din oră în oră, între 16:30 – 03:00 iar vineri și sâmbătă - duminică, din jumătate în jumătate de oră între: 12:30 – 03:00.

De asemenea, festivalul oferă acces gratuit pentru cetățenii ucraineni care vor să participe la festival. Biletele gratuite se obțin la intrare pe bază de ID sau pașaport ucrainean, în limita locurilor disponibile. 

Festivalul este unul pet friendly, iar în cadrul lui va fi organizată Ai cumva o păturică? o colectă pentru animalele fără stăpân din adăposturile din Iași care va avea loc în zilele de 25 și 26 iunie, de la orele 17:00 până la orele 19:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×