x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru “Magie într-un pahar cu apă“ la “Teatrul la Matineu”

“Magie într-un pahar cu apă“ la “Teatrul la Matineu”

03 Mar 2015   •   14:54
“Magie într-un pahar cu apă“ la “Teatrul la Matineu”

De acum, tu şi juniorul tău începeţi ziua bine la…Teatrul de pe Lipscani! Aşa că poţi deja să îl anunţi pe cel mic: dacă se scoală de dimineaţă, chiar şi în weekend, are parte de…”Teatru la matineu”! Copiii de toate vârstele se bucură aici de poveşti puse spectaculos în scenă, special pentru ei!

Prima producţie prezentată în cadrul proiectului “Teatru la matineu” este o premieră absolută! Sâmbătă, 7 martie, începînd cu ora 11:00, veţi putea să vă bucuraţi de “Magie într-un pahar cu apă”, de Ivona Boitan, un spectacol cum nu s-a mai făcut în România. Este adresat copiilor între 5 şi 10 ani, dar sigur va fermeca şi părinţii!

Personajul principal este Oti, o fetiţă năzdrăvana care ştie una şi bună: ei îi plac dulciurile! Şi cum legumele nu au nici zahar, nici topping de caramel, le-a şi trecut pe lista neagră! Ştie şi cine e în capul listei: verdele broccoli. Cand îi serveşte mama la masă leguma verzuie şi nesuferită, Oti face orice să scape! Ajutată de un pahar cu puteri speciale, fuge împreună cu Motanul Şah în alte lumi magice. Ajunge de pildă in lumea galbenă, unde e mereu soare şi vacanţă, dar unde nu e apă şi e mult prea cald. Descopera si lumea roşie -lumea crabilor nervoşi care ţipă la toată lumea, apoi lumea albă, facută din zahăr. În final, cu ajutorul mamei, Oti se întoarce în cea mai frumoasă dintre lumi: cea reală. Acum însă o acceptă bucuroasă, cu broccoli cu tot.

O oră şi un sfert de teatru de excepţie cu muzică şi dans îl va învăţa pe copilul tău...de bine, fără să îl facă să se simtă ca la şcoală. Va trage singur concluzii despre cum se trăieşte frumos şi se va bucura şi de multă culoare, de muzică şi de o poveste încântătoare.

×