x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Maia Morgenstern, George Mihăiță, Mircea Rusu și Valentin Teodosiu – live online, DIRECT în casele spectatorilor 

Maia Morgenstern, George Mihăiță, Mircea Rusu și Valentin Teodosiu – live online, DIRECT în casele spectatorilor 

de Magdalena Popa Buluc    |    29 Oct 2021   •   15:37
Maia Morgenstern, George Mihăiță, Mircea Rusu și Valentin Teodosiu – live online, DIRECT în casele spectatorilor 

Teatrul de Comedie continuă seria de teatru live online, cu spectacolul FIERARII după Miloš Nikolić, regia Horațiu Mălăele, scenografia Maria Miu, joi 4 noiembrie, ora 18.45. Astfel, spectatorii îi vor putea urmări direct din sala de spectacol pe actorii Maia Morgenstern, George Mihăiță, Mircea Rusu și Valentin Teodosiu,   într-o comedie care ridică o serioasă și complexă problemă, și anume aceea a consecințelor marilor evenimente istorice în viețile mărunte ale oamenilor de rând. Pornind de aici, spectacolul trimite la o reală înfrățire europeană, care, oricât de întâmplătoare ar fi la nivel genetic, stă la baza conviețuirii spirituale într-o Europă Unită. 


Proiectul desfășurat în parteneriat cu platforma PiciordePlay vine în întâmpinarea spectatorului, pentru a-i facilita accesul la reprezentațiile Teatrului, indiferent de prezența fizică sau de grija achiziționării biletului, mai ales în contextul noilor reglementări prin care accesul publicului în sala de spectacol se realizează în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

 

×