x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru PRESELECȚIA PENTRU GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP 2022

PRESELECȚIA PENTRU GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP 2022

de Magdalena Popa Buluc    |    20 Mai 2022   •   18:54
PRESELECȚIA PENTRU GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP 2022
Sursa foto: Andrei Gindac

UNITER anunţă organizarea preselecției pentru „GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP”, a XXV-a ediţie, în perioada 13 – 15 iulie 2022, la Teatrul Odeon Bucureşti, sala Majestic.

Ne adresăm tuturor actorilor care au absolvit facultatea (licență) începând cu promoţia 2017.

Tema ediției 25 a Galei Tânărului Actor HOP este: Musical = Actor Total + Show Total şi se va desfăşura sub bagheta cunoscutului coregraf, dansator și regizor Răzvan Mazilu.

Musicalul este forma de teatru care îți oferă libertate de creație nelimitată. Este o experiență foarte intimă care nu poate fi cuantificată în timp sau în spațiu, ci în emoție...

Modalitățile de expresie ale actorului de Musical sunt o împletire de cânt, rostire și mișcare, toate acestea completându-se una pe cealaltă și împlinindu-se într-un spectacol complex.

Cei care cred că posedă atuurile Actorului Total – actorul care face performanţă în teatru, coregrafie/dans şi muzică, cei care acceptă această provocare și vor să aducă strălucirea Broadway-ului pe scena HOP, sunt invitați să se înscrie cu un recital care să includă text, dans și muzică, cu o durată între 5 și 8 minute, atât la Secţiunea Individual, cât şi la Secțiunea Grup (componența grupului nu va depăși 5 participanți).

Momentul prezentat trebuie să conțină, obligatoriu, elemente de Musical... show total!

Acompaniamentul poate fi live, la pian sau cu negativ.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de email doina@uniter.ro un curriculum vitae, copie după diploma de absolvire sau adeverință (în cazul absolvenților anului 2022), o fotografie (portret, rezoluţie 300 dpi) şi titlul exercițiului prezentat. De asemenea, dacă sunt anumite cerințe tehnice pe care le putem asigura, vă rugăm să le menționați.

 

Data limită de înscriere este 30 iunie 2022.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×