x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD

Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD

de Magdalena Popa Buluc    |    13 Noi 2021   •   16:51
Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD

 Iată, aproape de cei de departe: Teatrul Național din Timișoara lansează Stagiunea CLOUD, dedicată tuturor iubitorilor de teatru care, din oricare dintre numeroasele motive pe care le oferă cotidianul, nu pot fi alături de actori în sala de spectacol. Stagiunea CLOUD este formula prin care publicul virtual să fie alături de noi și de publicul din sala de spectacol, oriunde s-ar afla.

Stagiunea CLOUD debutează duminică, 14 noiembrie 2021, de la ora 19:00 EET (ora României). Spectatorii virtuali vor putea fi alături de spectatorii fizici la premiera spectacolului de teatru-dans Vocile orașului – Central Park, semnat de celebrul coregraf francez de origine maghiară Fren_Ak.

Spectacolul provoacă prin intermediul dansului întâlniri creative între oameni care, atenți la propriile limbaje și coduri, poate că ar trece unii pe lângă alții fără să știe cum să comunice între ei: actori – oameni ai cuvintelor și oameni ai tăcerii – persoane cu deficiențe de auz. Spectacolul Vocile orașului – Central Park este un proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

Stagiunea CLOUD a Teatrului Național este găzduită pe platforma Stage ON. Biletele pentru transmisiunea în direct a acestui eveniment extraordinar s-au pus în vânzare pe Stage ON,  la adresa https://www.stageon.ro/shop/.

Așadar, de duminică îi așteptăm în CLOUD pe cei care nu pot veni fizic în sălile noastre! Pe curând!

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm

×