x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru VIDEO: Atelier deschis "Scrie despre tine" joi la joinPoint

VIDEO: Atelier deschis "Scrie despre tine" joi la joinPoint

15 Dec 2012   •   12:03
VIDEO: Atelier deschis "Scrie despre tine" joi la joinPoint

Vera Ion şi Sorin Poamă, traineri în cadrul atelierului "Scrie despre tine", organizează joi, de la ora 19.00, o întâlnire deschisă la joinPoint, str Arcului nr 8, în mansarda Lente, intrarea fiind liberă.

"Scrie despre Tine" este un atelier de povestire, observație şi reprezentare a poveştilor din jur. În cadrul atelierului se lucrează cu actori şi regizori profesioniști exerciții creative de actorie şi dramaturgie bazate pe poveşti si experiențe personale. Rezultatul atelierului este câte o piesă de teatru scrisă de fiecare participant. Nu este nevoie de experiență în domeniul artistic, ci doar de sinceritate, curiozitate şi nevoia de a schimba ceva.

În cadrul atelierului deschis echipa "Scrie despre Tine" va arăta cum se nasc textele, ce se întâmplă la ateliere, ce înseamnă că experiențele personale devin o piesă de teatru şi exerciţii de actorie.

Textele redactate la acest atelier sunt citite în spectacole-lectură şi vor fi prezentate la Festivalul "Scrie despre Tine", care se va desfăşura în luna mai a anului următor.

"Festivalul este primul pas pentru realizarea unui vis pe care îl avem de trei ani: o stagiune alcătuită exclusiv din piese noi, româneşti, de teatru, generate în cadrul atelierului nostru", spune Vera Ion, trainer "Scrie despre Tine".


×