x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Ultimul concert din Underworld în exil

Ultimul concert din Underworld în exil

15 Apr 2008   •   00:00

Mâine, în punkoteca-pirat din Atelierului nr. 14 are loc un concert de rămas bun, ultimul Punk Rock Bar/Club din Bucureşti se închide, iar locaţia respectivă urmează să capete o altă destinaţie. La acest concert, care va începe la ora 8 seara (probabil mai tîrziu) vor cînta două trupe din Franţa, Vomit for Breakfast- hardcore/ thrash/ grind şi Collectif Mary Read (ex-Calavera) – radical DIY hip-hop, iar biletul de intrare are, ca de obicei, un preţ prietenos, 10 lei.

Mâine, în punkoteca-pirat din Atelierului nr. 14 are loc un concert de rămas bun, ultimul Punk Rock Bar/Club din Bucureşti se închide, iar locaţia respectivă urmează să capete o altă destinaţie. La acest concert, care va începe la ora 8 seara (probabil mai tîrziu) vor cînta două trupe din Franţa, Vomit for Breakfast- hardcore/ thrash/ grind şi Collectif Mary Read (ex-Calavera) – radical DIY hip-hop, iar biletul de intrare are, ca de obicei, un preţ prietenos, 10 lei. Pe lîngă concertul propriu-zis, este un bun prilej ca fanii genului punk, în general, şi gaşca din Kogălniceanu, în special, să se reîntîlnească cu Gabby şi Albert (Molotov Cocktail) pentru ultima oară, în Piaţa Matache. Asta pentru că, probabil de la toamnă, Underworld în exil va renaşte într-o altă locaţie

 

 

MOLOTOV COCKTAIL. În viitorul apropiat, grupul punk Molotov Cocktail este invitat la cîteva cunoscute festivaluri de gen. În zilele de 26 şi 27 aprilie cîntă la Viena, la Rebellion Festival, alături de nume grele precum Subhumans, MDC (Millions of Dead Cops), Cock Sparrer, Peter and the Test Tube Babies. Apoi, Packebusch Festival din Germania (2 mai) şi în perioada 7-10 august Rebellion Festival Blackpool (UK), alături de The Sweet, Stiff Little Fingers, Napalm Death, The Rezillos, Boomtown Rats(!) şi mulţi alţii.

×
Subiecte în articol: cultura